Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strateške reforme
Povratak na članak

Divjak: Sa svojim timom planiram provesti sva četiri reformska procesa

Podsjetila je kako je u sklopu kurikularne reforme, za edukaciju, opremu i udžbenike prvi put osigurano dvije milijarde kuna iz EU fondova, državnog proračuna te uz potporu Europske komisije strateškim reformama za razdoblje od 2017. do 2020.

Komentari 6

PL
plavariba
13:46 10.06.2019.

puna usta reformi i to je super, ali problem je struktura te reforme, frontalno uvođenje eksperimenta u sve škole bez analize samog eksperimenta je problematično. eksperimentalna škola je u provedbi do kraja ove školske godine, vrijeme za analizu ne postoji,, a već ulazi u sve škole u slijedećoj školskoj godini (rujan 2019.) bez analize pozitivnih i negativnih učinaka. gospođa cijelo vrijeme se fura na znanstvenicu, a ponaša se kao najobičnija nasilnica koja gura svoje bez obzira na kritike (ovdje ne mislim na kritike politike, već struke koja već mjesecima upozorava na mane ovog eksperimenta). ovdje se radi isključivo o mesijanskom kompleksu ministrice ....

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:33 10.06.2019.

predlažem školovanje roditelja, jer oni su u ovom obrazovnom lancu najveći problem, usko grlo. sami ne rade ništa s djecom, očekuju od škole da ih škola 'nauči' znanje. bez da djeca zagriju stolicu vježbajući zadatke, učeći. jer opći stav je da se djeca moraju igrati doma, a samo se u školi uči.

VL
YY
yy1
16:02 10.06.2019.

Sad će Milan ministarku srušit.

VL
BO
Bojnik
12:45 10.06.2019.

Bandicu,mozemo mi i bez mostova....rusi tu nakaradu iz vlade

VL
KO
komar64
17:20 10.06.2019.

Koja šifra...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.