Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javljao mu se s prozora

Dirljiv prizor: Pas vlasnika pred bolnicom čekao danima, pobjegao iz stana i odbijao otići

FILE PHOTO: A view from the business and financial district of Levent in Istanbul
MURAD SEZER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.01.2021.
u 14:52

Osoblje bolnice obavijestilo je Senturkovu obitelj o njegovoj psećoj prijateljici koja ju prvog dana vratila u stan, ali je svaki put iznova pobjegla i "stražarila" pred bolnicom, ispričao je direktor bolnice Murat Ercan.

Vjeran pas čekao je svog vlasnika ispred bolnice na sjeveroistoku Turske punih šest dana, sve dok pacijent nije otpušten, te nije slučajno što se za psa kaže da najbolji čovjekov prijatelj, javlja u subotu CNN.

Kada je Cemal Senturk 14. siječnja odvezen u bolnicu u gradu Trabzonu, njegova kujica Boncuk je pobjegla za njim iz stana te ga ispred bolnice strpljivo čekala.

Osoblje bolnice obavijestilo je Senturkovu obitelj o njegovoj psećoj prijateljici koja ju prvog dana vratila u stan, ali je svaki put iznova pobjegla i "stražarila" pred bolnicom, ispričao je direktor bolnice Murat Ercan.

Senturkov stan se nalazi nedaleko od bolnice.

"Boncuk ga je slijedila do bolnice, tamo se utaborila i odbijala je otići sve dok pacijent nije otpušten", rekao je Ercan.

Kako bi je utješio i uvjerio da je sve u redu, Senturk joj se svakodnevno javljao s prozora ne bi li se vratila kući, no Boncuk je to učinila zajedno s njim, nakon što je otpušten s liječenja.

Tijekom "straže", Boncuk je zadobila simpatije bolničkog osoblja koji su je hranili i o njoj brinuli.

Senturk i Boncuk su zajedno devet godina.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
reborn
16:16 23.01.2021.

Vrlo dirljivo. Ovo dvoje je zajedno 9 godina te bez daljenjg ispunjavaju uvjete za registraciju nekakve vrste partnerstva ili zajednice. Osoblje bolnice je Boncuk trebalo tretirati kao člana obitelji i dopustiti joj direktni posjet bolesniku, a ne da pred vratima mora čekati kao pas. Odmah podići tužbu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije