Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Varaždinu

Detalji stravične nesreće: Vlak je gurao automobil 100 metara po pruzi

Nesreća na pruzi
Davorin Visnjic/PIXSELL
04.12.2019.
u 10:51

Vozač osobnog vozila preminuo je na mjestu događaja

Poznati su detalji prometne nesreće u kojoj je jučer oko 19.30 sati u Cehovskoj ulici u Varaždinu smrtno stradao 62-godišnjak. - Upravljao je osobnim vozilom Cehovskom ulicom iz smjera Zagrebačke ulice u smjeru istočne obilaznice.

Dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge u istoj razini, na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, nije se vozilom zaustavio na prometni znak obaveznog zaustavljanja, već je nastavio kretanje na pružni prijelaz. U tom je trenutku na lijevi bočni dio njegovog vozila naletio putnički vlak kojim je na relaciji Varaždin – Zagreb, upravljao 37-godišnjak. Nakon udara, vlak je nastavio gurati vozilo po pruzi stotinjak metara dalje od pružnog prijelaza - kažu u PU varaždinskoj.

Vozač osobnog vozila preminuo je na mjestu događaja. Tijelo je prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin. 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:52 04.12.2019.

samo je trebao stati i pogledati ulijevo. zbog 15 sekundi je izgubio život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije