Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Detalji nesreće u Novom Marofu: 'Prije nego se zabio u vlak vozilom je udario u rubni kamen i kućicu'

Foto: Vjeran Zganec/Pixsell
1/3
12.08.2021.
u 10:25

Vozač je prevezen u Opću bolnicu Varaždin.

Teško je ozlijeđen 57-godišnji vozač koji je u srijedu u Novom Marofu automobilom, nakon što je naletio na rubni kamen i zidanu signalnu kućicu te se zanio, udario u putnički vlak.

Varaždinska policija u četvrtak je priopćila da se nesreća dogodila oko 13.10 minuta kada je vozač, došavši do prijelaza ceste preko željezničke pruge zaštićene polubranicima, prešao na lijevu stranu ceste gdje je udario u rubni kamen.

Zatim je udario u signalnu kućicu, pri čemu se vozilo zanijelo te stražnjim dijelom udarilo u putnički vlak koji je prometovao na relaciji Zagreb-Varaždin.

Nakon udara u vlak vozilo se odbilo natrag u signalnu kućicu, gdje se i zaustavilo.

Vozač je prevezen u Opću bolnicu Varaždin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije