Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD ZADRA

Vraćali se s Grobnika: Na motociklu poginuo otac, sin koji je vozio iza njega teško ozlijeđen

Šibenik: Policija zaustavljala vozačice i dijelila im ruže povodom Dana žena
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
14.06.2021.
u 17:49

Do nesreće je došlo kada je 52-godišnji vozač motocikla zadarskih registarskih oznaka vozio iz smjera Posedarja u smjeru Zadra te započeo pretjecati osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka

U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer oko 21.10 stai dogodila na Jadranskoj magistrali u Murvici pokraj Zadra poginuo je 52-godišnji muškarac, a teško je ozlijeđen i njegov 19-godišnji sin.

Naime, poginuo je vozač motocikla, a u nesreći je sudjelovao i njegov sin koji se vozio na drugom motociklu. Oni su se vraćali s Grobnika gdje su proveli vikend, piše Zadarski.hr.

- ​Postoji osnovana sumnja da je do nesreće došlo kada je 52-godišnji vozač motocikla zadarskih registarskih oznaka vozio iz smjera Posedarja u smjeru Zadra te započeo pretjecati osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak te je na lijevom prometnom traku, namijenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smjera, udario u prednji dio osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak, a koji se kretao istom dionicom. ​

Nakon udara osobni automobil zadarskih oznaka nastavio se nekontrolirano kretati u smjeru Posedarja te se zaustavio izvan kolnika, a vozač motocikla pao je s motocikla izvan kolnika. Prilikom udara dijelovi motocikla i osobnog automobila oštetili su osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka i drugi motocikl zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 19-godišnjak, a koji se kretao iza 52-godišnjeg vozača motocikla, uslijed čega je 19-godišnjak s motociklom sletio izvan kolnika, pao s motocikla te se zaustavio u niskom raslinju - priopćila je ranije zadarska policija.

U prometnoj nesreći vozač motocikla, 52-godišnjak, preminuo je na mjestu nesreće, a 28-godišnji vozač osobnog automobila i 19-godišnji vozač motocikla kolima HMP-a prevezeni su u Opću bolnicu Zadar, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozlijede.

Komentara 4

SL
slavenZadravec
18:28 14.06.2021.

Čovjek kad sjedne na motocikl je ko schrodingerova mačka.

MO
modovisisajteMaraschino
18:09 14.06.2021.

nije im se dalo voziti u koloni sa drugim motociklistima već su se morali žuriti

Avatar drug Joža
drug Joža
18:12 14.06.2021.

Gledaš kako ti otac pogine ispred tebe, prestrašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije