Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONGRES ZAPOČEO ISTRAGU

Pelosi pokrenula proces opoziva, Trump bijesno tvitao: Da ne povjerujete!

24.09.2019.
u 23:34

Pokretanje opoziva podržava većina demokrata, pišu američki mediji

Predsjednica Zastupničkog doma Nancy Pelosi objavila je kako Kongres pokreće istragu o opozivu američkog predsjednika Donalda Trumpa. 

Zastupnički dom u kojem većinu imaju demokrati ispitat će je li Trump zatražio pomoć Ukrajine da mu pomogne razotkriti bivšeg potpredsjednika Joea Bidena, koji je predvodnik demokratskih kandidata za predsjedničku utrku 2020.

Sumnja se, naime, da je Trump više puta pritisnuo ukrajinskog predsjednika Volodimir Zelenskija kako bi istražio zbog korupcije bivšeg potpredsjednika Joe Bidena i njegova sina Huntera Bidena. Vjeruje se kako je od 235 demokrata, njih 169 za pokretanje opoziva. 

Američki predsjednik Donald Trump odmah se oglasio na Twitteru.

– Tako važan dan u Ujedinjenim narodima, toliko rada i uspjeha, a Demokrati su ga namjerno morali upropastiti viješću o lovu na vještice. Tako loše za našu zemlju – napisao je Trump.

– Pelosi, Nadler, Schiff i, naravno, Maxine Waters! Možete li vjerovati? – dodao je Trump.

Ranije je opovrgao je da je vršio pritisak na Ukrajinu da pokrene istragu. Trump je objavio na Twitteru kako je autorizirao objavu snimke razgovora s ukrajinskim predsjednikom koja bi trebala pokazati da nije vršio pritisak. 

 

Donald Trump tvrdi kako su napadi Demokrati ustvari nastavak lova na vještice.

Ključne riječi

Komentara 94

SH
Shalan
23:08 24.09.2019.

Demokrati kao i svi leftardi laju na mjesec, grizu i pljuju oko sebe, a većih licemjera na zemlji nema. U svojim redovima imaju toliko odvratnog smeća da je Trumpulin za njih space shuttle.

MA
markofilipocic
22:29 24.09.2019.

Još od predsjednika Eisenhowera demokrati pokušavaju opozvati svakog republikanskog predsjednika. Ali jedina dva predsjednika u američkoj povijesti koja su opozvana bili su demokrati.

DU
Deleted user
23:25 24.09.2019.

Koja je razlika demosrata i sdp-a?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije