Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlasnik Brodosplita
Povratak na članak

Debeljak: Imao sam po 63 eura na kartici, nisam znao mogu li na večeru s nekim

Ispričavam se svim radnicima, i iz DIV-a i Brodosplita, poručio je Debelja

Komentari 8

DU
Deleted user
23:59 25.03.2023.

Bilo bi šteta da Brodosplit propadne, taman kada se uspjelo donekle sve srediti i počela je neka normalnija proizvodnja... Puno je tu bilo subvencija i magle, no bez obzira na to, nešto se iz svega izrodilo, a da nije bilo kao Uljanik...

VL
PH
Prosječni Hrvat
07:39 26.03.2023.

Nesposobnom čovjeku bez kapitala badave se dalo da krčmi 2,5 milijardi kuna državne imovine. Rezultat je ovo što imamo danas od Brodosplita. Uz to je i opsjenar i muljator.

VL
Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
07:59 26.03.2023.

Vidjet ćemo daljnji razvoj. Hoće li tajanstveni investitor dati još ako uopće postoji takav ili je sve samo spin da bi se dobilo na vremenu i prebacilo firmu u Zg trgovački sud na predstečaj. Samo 35 milijuna eura državnih jamstava duguje a još nije bilo blokade ministarstva kao u nekim drugim slučajevima.

VL
ST
StariSokol
09:47 26.03.2023.

Samo vi tuđe pare brojite. Debeljak je to privatno kupio i mogao je to sve rasprodati kao što drugi rade. Međutim on to na sve moguće načine održava na životu. Pogledajte 3. Maj i Uljanik. Tamo država svako malo zabija milijune eura ili milijarde kuna i opet ništa od toga. Zato svaka čast Tomici.

VL
OP
Ocvali pupoljak
01:12 26.03.2023.

koga ti više lažeš? Pričaj malo o off shore kompanijama i prebacivanju novaca . I tebe i seku iza rešetaka i baciti ključ. Dobivaš novac od poreznih obveznika ove države i posluješ s off shorom.

VL
BP
Besposlen pop
07:03 26.03.2023.

Nije lako uz šestero djece

VL
BE
Berri
21:51 25.03.2023.

Imao je 63 eura na kartici, ali nije rekao koliko je imao u kešu, zlatu, satovima, umjetničkim slikama, nekretninama i vozilima. Imam osjećaj da taj lik već godinama prodaje maglu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.