Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Danijel Črnić postavio Guinnessov rekord u maratonskom tenisu

Nakon 19 sati igranja 23-godišnjak je pobijedio 20 različitih protivnika koji su mu se izmjenjivali preko mreže počevši od subote u osam ujutro
06. prosinca 2009. u 12:24 1 komentara 22 prikaza
crnic
Foto: Boris Ščitar/Pixell

Noćas u tri sata Danijel Črnić u teniskom klubu “Bojan” u Samoboru postavio je Guinnessov rekord u maratonskom tenisu! Nakon 19 sati igranja 23-godišnjak je pobijedio 20 različitih protivnika koji su mu se izmjenjivali preko mreže počevši od subote u osam ujutro.

Črnić ih je morao pobjediti sa tri dobivena sata, a svakih sat vremena imao je pravo na petominutnu pauzu. To su, naime, pravila Guinnessa, a cijeli je rekord imao i humanitarnu notu. Novac od ulaznica, čija je cijena inače bila skromnih deset kuna, namjenjen je Martini Dimitrovski iz Makedonije.

Naime, oca djevojčice oboljele od leukemije plemeniti je tenisač susreo na Facebooku i odlučio pomoći obitelji, a o svemu su izvjestili i makedonski mediji.

pojavio se i lažni
Goga se obratila javnosti: 'Dogodilo se nešto nemoguće, blokirali su moj račun, ne mogu ništa više'
JUBIZOL
Energetski štedljiva kuća
Veliki vodič - zbog ovih kvalitetnih fasada godišnje možete uštedjeti i do dvije hrvatske plaće
  • danijel8:

    060 800-558 Cijena poziva je 3,69kn s fiksne linije i 4,97kn s mobitela. PDV je uključen u cijenu. NAPOMENA: to je samo pola jutarnje kave u kafiću, a maloj Martini znači dug i sretan život! Za martinino izljećenje potrebno je ... prikaži još! još samo 30 000 eura ! Kada zajednićkim snagama uspijemo malenoj martini i njenoj obitelji ispuniti ćemo najveću želju za Božić a to je odlazak malene martine na njeno spasonosno ljećenje!!! S ZAHVALNOŠČU I POŠTOVANJEM! DANIJEL ČRNIĆ