Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 19 sati igranja

Danijel Črnić postavio Guinnessov rekord u maratonskom tenisu

crnic
Boris Ščitar/Pixell
06.12.2009.
u 12:24

Nakon 19 sati igranja 23-godišnjak je pobijedio 20 različitih protivnika koji su mu se izmjenjivali preko mreže počevši od subote u osam ujutro

Noćas u tri sata Danijel Črnić u teniskom klubu “Bojan” u Samoboru postavio je Guinnessov rekord u maratonskom tenisu! Nakon 19 sati igranja 23-godišnjak je pobijedio 20 različitih protivnika koji su mu se izmjenjivali preko mreže počevši od subote u osam ujutro.

Črnić ih je morao pobjediti sa tri dobivena sata, a svakih sat vremena imao je pravo na petominutnu pauzu. To su, naime, pravila Guinnessa, a cijeli je rekord imao i humanitarnu notu. Novac od ulaznica, čija je cijena inače bila skromnih deset kuna, namjenjen je Martini Dimitrovski iz Makedonije.

Naime, oca djevojčice oboljele od leukemije plemeniti je tenisač susreo na Facebooku i odlučio pomoći obitelji, a o svemu su izvjestili i makedonski mediji.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
danijel8
11:28 10.12.2009.

060 800-558 Cijena poziva je 3,69kn s fiksne linije i 4,97kn s mobitela. PDV je uključen u cijenu. NAPOMENA: to je samo pola jutarnje kave u kafiću, a maloj Martini znači dug i sretan život! Za martinino izljećenje potrebno je još samo 30 000 eura ! Kada zajednićkim snagama uspijemo malenoj martini i njenoj obitelji ispuniti ćemo najveću želju za Božić a to je odlazak malene martine na njeno spasonosno ljećenje!!! S ZAHVALNOŠČU I POŠTOVANJEM! DANIJEL ČRNIĆ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije