Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam

Damir Bajs na Pagu: Zrće je lider turizma i zabave!

bajs zrce
Foto: Pixsell
1/9
17.07.2011.
u 18:35

Broj turista koji dolaze na Zrće povećao se za 60 posto u odnosu na ranije razdoblje

- Hrvatska jest zemlja koja može svakom turistu nešto pružiti. Mi jesmo destinacija za obiteljski odmor i posjetu kulturnih spomenika, ali smo i destinacija koja gostima pruža zabavu. Takvim je prepoznato Zrće i to je istaknuto u svjetskim medijima, gdje Zrće označavaju kao jednog od lidera turizma i zabave - rekao je tijekom današnje posjete toj poznatoj plaži ministar turizma Damir Bajs, te dodao da gosti koji dolaze na Zrće su gosti dobre platežne moći koji će se vraćati u Hrvatsku i na Zrće.

Gradonačelnik Novalje Ivan Dabo je istaknuo da je broj turista danas za 60 posto veći u odnosu na ranije razdoblje.

Ključne riječi

Komentara 64

OB
-obrisani-
08:41 18.07.2011.

AHAHAAA, Više turista koji imaju za dvije pive dnevno, \"backpackera\" i takvih? Ma o čemu ti so sereš? Više, za manje je po tebi bolje?!?!

X2
xychhr-200
19:02 17.07.2011.

60% više turista...???!!! To KRADEZENJARE samo \"pumpaju\" brojke kako bi se pokazali kao sposobni organizatori... no... ništa od toga, kao što je i (puritanska) Hrvatska dno dna kad je u pitanju provod... neovisno da li se radi i mlađim ilii starijim generacijama... Prošle godine su trubili da je \"sve puno\" turista (dakle da više nema mjesta)... pa kuda onda stane tih navodnih 60%...??? Čemu i kome služe takve nebulozne izjave...???

KA
karambita
19:08 18.07.2011.

Uf, sto je ova desna dobra, masala....eto i mene Bajsu, makni se malo da se i ja uguram medju tu piletinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije