Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽENI ZA POKUŠAJ IZNUDE

'Daj nam 5000 eura ili će tvoja žena doznati kako se zovu žene s kojima si je varao'

euri
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
08.02.2021.
u 08:32

Čak su mu dali i precizne upute, odnosno kazali su mu  da novac ostavi uz putni  kanal na uzbrdici iznad benzinske postaje.

Ovako ti stoji situacija. Ili ćeš nam dati 5000 eura ili će tvoja žena saznati kako se zovu sve one žene s kojima si je varao. A osim tvojoj ženi sve ćemo to ispričati i tvojoj obitelji - kazali su 40-godišnjakinja i 42-godišnjak jednom muškarcu iz Pakraca.

Tražeći novac, u više navrata do 16. do 20. studenog 2020. slali su mu SMS-ove u kojima su navodili kako će sve njegove tajne razotkriti ako im ne da novac. Čak su mu dali i precizne upute, odnosno kazali su mu  da novac ostavi uz putni  kanal na uzbrdici iznad benzinske postaje.

No do primopredaje novca nije došlo jer je žrtva sve odlučila prijaviti policiji pa je iznuđivački dvojac uhićen. A sada i optužen zbog pokušaja iznude. Optužnicu je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru. 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
08:48 08.02.2021.

40-godisnjakinja bi vjerojatno stavila svoje ime na vrh popisa.

LA
lajh1985
09:10 08.02.2021.

Pa valjda je sad rekao zeni da su ga ucjenjivali ljudi zato sto ju je varao....ionako ce morat na sud sada ici

Avatar southman
southman
11:19 08.02.2021.

Očito nisu imali što reći ženi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije