Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komunal

Da Bistrica lakše diše...

bistrica (1)
presnimila Lj. Risek
05.07.2012.
u 11:35

Grad Ivanec povjerio je čišćenje korita potoka Bistrice u duljini 550 metara tvrtki Geoput iz Vuglovca

Počeli su radovi na čišćenju korita potoka Bistrice koji se s padina Ivančice kaskadama slijeva u nizinu i protječe kroz Ivanec. Budući da je Bistrica i gorski bujičar, koji se za obilnijih padalina pretvara u zloćudnog goropadnika, u novouređeno korito s viših je predjela nanio mulj, granje i smeće koje mu je dijelom zatvorilo "dišne puteve" i otežalo protok. K tome, na nanesenim „otocima“ odmah su počele nicati mlade vrbe i korov.

Kako bi se potok očistio, ivanečke gradske službe angažirale su strojni park tvrtke Geoput iz Vuglovca, koja će tijekom idućih dana očistiti 550 metara potočnog korita. Radovi se financiraju iz programa održavanja komunalne infrastrukture.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
james49
12:32 05.07.2012.

Još da u njega ne bacaju smeće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije