Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je Ivica Č.?
Povratak na članak

Tajanstveni pomagač Rosi u bijegu dovodio djevojke, plaćao račune...

Dovodio je djevojke i parkirao auto pred zgradom. Odležao je godinu u zatvoru

Komentari 3

LU
lukateli1
09:06 25.08.2014.

opa!!! Gdje su komentari?

VL
SS
sokac sa drave
13:40 26.08.2014.

Lukateli1,pa necemo valjda komentirati kako je nas kamenjarac mafijas i ubojica.Znas mi cekamo da se nesto napise o Mesicu i onda svi startamo da ga oblatimo.Covjek se usudio reci da Hrvatska nemoze financirati bescarinsku zonu Herceg-bosnu i da svi ama bas svi Hrvati moraju zivjeti od svoga vlastitog rada.Mesicu vraze jedan a tako smo lijepo zivjeli na racun glupih Htvata.

VL
MX
Mister X
10:03 25.08.2014.

Uvjek je dobro da se kriminalci i pravi krivci strpaju iza rešetaka . U koliko je to zaista sve tako kako se daje za javnost.. Naravno da su susjedi zvždaći prvi koji su spremni da surađuju sa policijom .. Bezez njih nebi bilo ni uspijeha uhičenja..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.