Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVAN SUSRET

Curica iz BiH rasplakala mnoge: Pogledajte koliko se razveselila ocu koji se vratio iz Afganistana

vojnik i kći
Foto: Screenshot
08.01.2020.
u 10:09

Kći vojnika Rasima Salihagića prvi put je vidjela svoga oca nakon sedam mjeseci

Vojnici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine koji su bili u mirovnoj misiji "Odlučna podrška" u Afganistanu vratili su se kući nakon sedam mjeseci, a tome se posebno razveselila djevojčica koja je oduševila mnoge.

Kći vojnika Rasima Salihagića prvi put je vidjela svoga oca nakon sedam mjeseci pa se nije ni trudila sakriti svoju sreću.

Kada je otvorio ulazna vrata njihove obiteljske kuće, djevojčica je odmah potrčala ocu u zagrljaj, grleći ga i gledajući kao da ni sama ne vjeruje da joj se "babo" vratio kući.

– Najteže mu je palo što je bio odvojen od nje pa iako su svaki dan bili u kontaktu, ništa nije moglo zamijeniti njezin topli zagrljaj. Snimak je još jedan dokaz neizmjerne ljubavi između oca i kćeri – rekla je sestra vojnika za klix.ba koja je snimila video.

GALERIJA Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

vojnik i kći
1/29
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Syssko
Syssko
10:50 08.01.2020.

Da se NITKO, ali nitko ne prijavljuje u vojsku nebi svjetski politički PSIHO-SOCIOPATI imali kako i sa kime ratovat a ovakva mala bića imali bi svoje očeva, žive i sigurne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije