Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na -18 stupnjeva

Čudom ostao živ: Rus pijan zaspao na tračnicama pa preko njega prešao vlak

Screenshot
18.01.2022.
u 10:12

Muškarac je bio toliko pijan da nije mogao razgovarati te uopće nije shvaćao što se događa

Nevjerojatnu sreću imao je jedan pijani Rus koji je zaspao na tračnicama na Krasnojarskom području, a iako je vlak prošao točno iznad njega, ostao je živ i zdrav. 

Naime, strojovođa putničkog vlaka na  relaciji Krasnojarsk-Abakan primijetio je pijanog muškarca kako leži na tračnicama. Odmah je počeo kočiti, no nije se uspio zaustaviti. Prešao je preko muškarca, a kada se vlak napokon zaustavio, odmah je izašao van. 

Ispod jednog vagona pronašli su pijanog muškarca koji nije ni slutio što se dogodilo. 

 

Muškarac je bio toliko pijan da nije mogao razgovarati te uopće nije shvaćao što se događa. 

Odmah je pozvana i policija te su ga zajedno sa željezničarima dekom izvukli ispod vlaka, a potom odvezli u bolnicu. Ondje je utvrđeno da se radi o 36-godišnjaku s tog područja. 

Kada se otrijeznio ispričao je da je pio s prijateljima. Nakon pijanke zaspao je na pruzi na -18 stupnjeva Celzijevih, a iako je preko njega prešao vlak, utvrđeno je samo da se otrovao alkoholom te je imao nekoliko modrica. 

Ključne riječi

Komentara 1

FR
franjo
10:29 18.01.2022.

Bog čuva pijane i malu djecu. Neka je živ taj nesretnjak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije