Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARANJA
Povratak na članak

Crni vikend: Još jedan motociklist izgubio život

Policijski očevid je u tijeku.

Komentari 1

TP
tugomir.pokas
17:34 16.07.2017.

Divljanje motociklista po cesti.Policija se pravi da ih ne vidi jer u pravilu se ne zaustavljaju na traženje policije i teško ih je uhvatiti.Motociklisti i biciklisti rade na našim cestama što im se prohtije. Zanimalo bi me koliko je policijaja naplatila kazni od motociklista koji u pravilu pretječe preko pune crte, cijele kolone.Istovremenu biciklisti se neometano voze po trotoarima i obaraju pješake, Biciklima se u pravilu voze po zebrama kojima se smiju kratati samo pješaci..Objest je objest.U prometu u pravilu izaziva tragediju..I onda se događaju tragedije ili gledamo serije-zaželjeli ste-gledajte.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.