Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIJE PROBLEM LOKALNOG KARAKTERA'
Povratak na članak

Čović u Zagrebu razgovarao o pokretanju Aluminija i šteti za Ploče i HŽ

Vlasnička struktura Aluminija takva je da po 44 posto čine mali dioničari i vlada Federacije BiH, a vlada Hrvatske drži 12 posto dionica.

Komentari 4

Avatar Dumen
Dumen
08:02 22.07.2019.

hoće im HEP opet dati besplatno struju ?

VL
TI
Tirano
21:43 22.07.2019.

Kada treba vratiti Mamića, tada "ne", a Hrvatska "koja to ne treba činiti, i Obrovca nam je bilo dosta", treba pomoći oko Aluminija gdje su "horde pljačkale novac" tada brže-bolje bjež u Zagreb?! Za svaku "lipu pomoći" gradskim novcem trebaa pitati građane pa i "referendumom" ako treba! Treba doći "kraj takvoj politici" da se građani grada pitaju samo kad su izbori i nikada više!?

VL
RI
rikavac
21:32 21.07.2019.

procesuirat one imenom i prezimenom koje izvlacio novce iz Aluminija? Majku ti jebo svoju ocel bit opet kad si ti u pitanju zastara slucaja i izgubljeni spisi kao u Soko Mostar i Eronet gdje si ti novce izvukao silne i odbacene optuzbe tvoje.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
06:19 22.07.2019.

Gdje si bio do sada?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.