Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadnuti bombom

Ćorić osudio napad na radnike HEP-a i komentare koji ga opravdavaju: 'Nečuveno. Suludo.'

Na radnike HEP-a bacio bombu nakon što su mu došli isključiti struju
Foto: Antonio Pejsa/PIXSELL
1/6
27.01.2021.
u 17:19

Najoštrije osuđujem ovaj incident, a ozlijeđenima želim brz i uspješan oporavak, poručio je ministar

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić putem svog Twitter profila komentirao je današnji napad bombom na radnike HEP-a u Pakracu. 

Kako je napisao, užasnut je napadom kao i komentarima na društvenim mrežama koji taj čin opravdavaju.   

"Užasnula me vijest o jutrošnjem napadu na djelatnike HEP-a. Najoštrije osuđujem ovaj incident, a ozlijeđenima želim brz i uspješan oporavak. Također, postoje i oni koji u svojim komentarima na mrežama nalaze opravdanje za ovaj čin. Nečuveno. Suludo. Nedopustivo", poručio je Ćorić.

Muškarac (71) bacio je jutros iza 9 sati eksplozivnu napravu na tri muškarca koji su mu došli isključiti struju. On je priveden, a ozlijeđenim je muškarcima liječnička pomoć pružena u pakračkoj bolnici.

Ključne riječi

Komentara 6

SL
Slapac
19:37 27.01.2021.

Pa eto i Plenković se "bori" protiv korupcije i kriminala a Čorić je i dalje ministar, suludo ,nemoralno, nedopustivo

BE
Berlioz
18:09 27.01.2021.

Zašto nitko ne spominje da je bacač granate abolirani a da su djelatnici branitelji?

DU
Deleted user
08:02 28.01.2021.

Nije normalno bacati bombu na ljude i to je za najveću osudu. Što se tiče nekog HEP-ovca, nekoga iz HŽ-a, HC-a koji je poginuo na radnom mjestu iskreno mi i nije nešto žao jer znam kako i na koji način je došao na to radno mjesto bez kompetencija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije