Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR GOSPODARSTVA
Povratak na članak

Ćorić odbacio optužbe: Nacionalni plan oporavka nije popis lijepih želja

Nacionalni plan je rađen kako bi Hrvatska postala otpornija i snažnija, kako bi se potaknuo gospodarski rast, rekao je ministar na Odboru za gospodarstvo koji je raspravljao o Planu koji sadrži prijedloge projekata u šest područja ukupne vrijednosti 49,1 milijardi kuna.

Komentari 2

KO
Kokoiduhovi
16:25 13.04.2021.

Naravno da je. I neće ni postati više od popisa želja. Pa slične popise pišete non stop. Pisali ste i i u prethodnom mandatu. Dovoljno je pogledati zapisnike sa sjednica Vlade prethodnih godina vladavine te zorno shvatiti da se samoo ponavljate a ništa, baš ništa niste reformirali. Vama su reforma promjena naziva, promjena broja nepotrebnih općina, agencija, zavoda, ministarstava...sa npr. 23 na 22 ali uz istodobno osnivanje 4 nova Ureda za "papke i kopita"

VL
GA
garfieldboy
23:39 13.04.2021.

Naravno da je leva bagra protiv svakog napretka i jačanja države Hrvatske jer oni su zaostali u šugoslaviji ,tamnici hrvatskog naroda,.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.