Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve predao policiji

Čistio dvorište pa našao hrpu oružja

oružje
Duško Jaramaz/Pixsell
29.11.2018.
u 15:05

Kako je još uvijek u tijeku kampanja 'Manje oružja, manje tragedija', kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, policija ističe kako ovi građani neće snositi ikakve sankcije

Policija je priopćila kako im je građanin u Gvozdu dragovoljno predao pet pušaka, jedan protutenkovski raketni bacač tzv. zolju, devet okvira za automatsku pušku, jednu ručnu bombu i 580 komada raznog streljiva. Kako je rekao pri tome, taj je arsenal pronašao čisteći okućnicu i dvorišne prostorije.

Istoga dana je građanin Hrvatske Kostajnice policiji predao pet spremnika za automatsku pušku, dvije ručne bombe i 580 komada streljiva.

Kako je još uvijek u tijeku kampanja „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, policija ističe kako ovi građani neće snositi ikakve sankcije. 

Komentara 3

ST
stopostohrvat.
19:19 29.11.2018.

Dobro je ostavi nek se ima protiv Fasista i Mudzahedina, eventualno ako Nacisti opet krenu sa zapada da se mozemo opet uz pomoc nase Brace Rusa odbranit od te Nacisticke Ukrajinsko Poljske gamadi. Smrt Fasizmu Sloboda Narodu. Je,,,m ti CvarakHR Svetinja

IB
istina_boli
15:33 29.11.2018.

Pametno decki, samo tako nastavite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije