Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABORSKI ZASTUPNIK

Čiji je Zekanović zapravo igrač i što mu je cilj? 'Gura se u HDZ i pregovara s HSP-om. Sada je sve jasno'

03.05.2022.
u 14:43

Nezavisni saborski zastupnik s vladajućima je u koaliciji u Šibeniku, Milanovića je napao gorljivije od članova HDZ-a, a dio njih vidi ga kao poželjnog partnera.

Komentara 33

Avatar horuk
horuk
16:05 03.05.2022.

Mislim da je Zekanovic ono sto bi svako od nas trebao biti... Svoj! Po njegovom misljenju je sada za HDZ sutra za HSP i onda za obje stranke a nakon toga za nikoga. Razmislja svojom glavom a ne u sablonama i ideologijama. Svoj covjek, slobodan Hrvat da voli kako on hoce a ne kako mu drugi propisuju.

BA
banini
17:46 03.05.2022.

Glupo pitanje ! Pa on je igrač za sebe, za svoj još jedan mandat, plaču bez muke i motike. Nadam se da se to neće dogoditi da moram još četiri godine gledati i slušati ovog glupašenkovića, preformera i nikogovića.

SV
Sveznadar
15:27 03.05.2022.

Kokošar samo želi kokošatriti. Blizu HDZ uvik ima nešto..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?