Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje:
Povratak na članak

'Cijepite djecu, ne smijemo dopustiti da zaraza uđe u necijepljene 'džepove''

Roditelji se trebaju informirati kod stručnih izvora, liječnika koji liječe njihovu djecu ili epidemiologa u zavodima za javno zdravstvo, a ne informacije skupljati po raznim portalima i forumima, gdje se ne zna tko iznosi neutemeljene tvrdnje kao ni iz koji ih se razloga iznosi.

Komentari 22

Avatar siva_sova
siva_sova
10:35 03.06.2018.

namjerno su uništili imunološki da se cijepimo sa stranim cjepivima

VL
BG
bruno.gulam
11:31 03.06.2018.

Preuzmite odgovornost za nuspojave nastale od cijepljenja Vi koji zagovarate i obavljate cijepljenje, pa nece biti problema.

VL
MO
morejeslano
10:33 03.06.2018.

Hrvatska je jedna od par evropskih zemalja sa najvecim postotkom cijepljenja. U cijeloj Europi na godinu umre 25 ljudi od ospica, od kojih 87 % nisu cjepljeni a 13% cjepljeni. Znači cjepivo nije uvijek efikasno. Od ospica u Njemačkoj umre jedna osoba na godinu, za Hrvatsku nemam podatke. Znači ospice nisu razlog za paniku koju mediji šire i ta takozvana epidemija je čista propaganda. A što ćemo sa turistima koj dokaze u Hrvatsku. Kako oni mijenjanju stopu cijepljenosti. Da im zabranimo dolazak ako nisu cijepljeni? Ova propaganda o cijepljenju protiv ospica nece pomoći. Zanimljivo je da u svibnju EU dala nalog svim članicama da izvrše pritisak na stanovništvo (u svibnju objavljen naputak da se mora povećati stopa cijepljena u svim zemljama EU).

VL
DO
dopizdilomi
10:31 03.06.2018.

Pa eto tko želi neka čita i neka ne kaki više o nekakvoj epidemiji nepostojećih ospica: http://cijepljenje.info/priopcenje-hura-e-dok-nas-strase-ospicama-u-hrvatskoj-vec-vlada-epidemija-bolesti-koje-su-u-izravnoj-vezi-s-cijepljenjem/

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
11:15 03.06.2018.

Za sve roditelje koji nisu cijepili svoju djecu imam trivijalno pitanje: Spavate li danas kada bolest dolazi mirno?

VL
NI
Nighty
17:20 03.06.2018.

Neusporedivo jači pojačivači koji se koriste u današnjim cjepivima potiču puno jaču imunološku reakciju tijela koja može izazvati razvoj imunoloških (često neuroloških) bolesti, nažalost češće kod genetski predisponiranih osoba, a mala djeca čiji je mozak u razvoju- su osobito ranjiva populacija. Stoga je na roditeljima teška dilema- izložiti dijete zaraznoj bolesti ili mogućnosti izražavanja autoimune bolesti za koju može postojati genetska predispozicija.

VL
CR
CroViktoria
10:42 03.06.2018.

Informacije pišu lopovi. Ljude je trebalo cijepiti javno zdravstvo. Svaki pedijatar morao bi obavezno informirati roditelje što im je činiti, a to ne čine. Nažalost, skupljamo informacije po cesti o svojim obavezama i ljudskim pravima. U 20. stoljeću smo bili obavezni cijepiti djecu i nije se mogla kupiti ta privilegija. Ako niste išli ste u zatvor. Tako bi trebalo biti i sada.

VL
Avatar istovari
istovari
10:29 03.06.2018.

I po pitanju cijepljenja mora se očito ispočetka kao i sa zemljom koja nikako da postane okrugla jer je za mnoge još ravna ploča....kad crkva kolo vodi ništa ne iznenađuje.

VL
AA
aabbcc
10:39 03.06.2018.

Kada je tako i Zubar bi trebao biti besplatan da zaraza ne udje ili izdje iz usta u one koji imaju zlatne zube i duboke djepove.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:48 03.06.2018.

Odvalite novčane i zatvorske kazne roditeljima koji ne cijepe djecu jer ugrožavaju zdravlje ostalih....

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
10:24 03.06.2018.

draga moja nemas ti nikakove mogucnosti da prodres u te male ogranicene mozgove balkana specijalno sad kad su pusteni sa lanca i misle da su jako pametni a oni jos ograniceniji nego su bili za vrijeme ubojice Tita

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.