Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRŽIŠTE
Povratak na članak

Cijene nafte iznad 66 dolara, prigušena bojazan za opskrbu u SAD-u protuteža napetosti oko Irana

Zbog oluje će se zalihe u SAD-u ovog tjedna vjerojatno zamjetno smanjiti, upozoravaju analitičari Commerzbanka.

Komentari 2

DU
Deleted user
18:41 17.07.2019.

pa da zato svi bjeze od investiranja u fracking i sad ima jako malo novih busotina pogotovo sto je ta nafta i plin vise kao rezerva i dobivena je velikim substitucijama tako da drzava neda prodavati ispod odredjene cijene, guglaj the myth of the cheap shale oil

VL
VJ
vjaceslav
03:49 17.07.2019.

nafta, nafta, nafta, a S j e d i n j e n e D r ž a v e su zahvaljujući procvatu proizvodnje iz škriljca postale Najveći Proizvođač Nafte Na Svijetu, pretekavši rusiju i saudijsku arabiju. u američkoj vladidi očekuju da će proizvodnja iz sedam velikih škriljačkih formacija u kolovozu porasti za oko 49 tisuća barela dnevno, na rekordnih 8,55 milijuna barela dnevno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.