Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liječnički izbori
Povratak na članak

Četvero kandidata traži obustavu izbora za HLK

Pišu da su pomiješana tri načina glasovanja s različitim rokovima te da je najmanje četvrtina biračkog tijela ostala bez mogućnosti glasovanja

Komentari 3

Avatar Prodanović
Prodanović
22:56 25.05.2019.

Troje ih je involvirano u HLK i sve su znali unaprijed, a sada se bune kada gube, a Tomasović je ovdje svakako zalutao, ipak je on lezilebović! A Ćorušić laže, iako sada pije manje nego prije, još je opijen vlašću i naravno stvoriti pomutnju jer nitko nije to od njega tražio, a svi koji su htjeli dopisno glasovanje dobili su upute davnih dana! E zbog ovakvih likova pozivam liječnike koji još nisu glasovali da dadnu svoj glas dr. Luetiću i da ovu bagru i politiku makne iz HLK!

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:33 25.05.2019.

Ada Barić je alapača i u sukobu interesa kod ove nominacije dok je Tomasović jedan fini gospodin koji smatra da ne bi bio korumpiran da ima plaću 75 tisuća Kuna.... pljuc

VL
BL
bluesman
00:21 26.05.2019.

Kolege, jad i bijeda ste u Hr....maler ovdje u Njemackoj zaradi 2x . Dakako ima i onih sto zive od mita, e ti su najgori zbog kojih cete vi sta dobijete svojih legalnih 12000 kn takvu placu imati do penzije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.