Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UDAR
Povratak na članak

Cestarina raste 15 posto, ali ne i za ENC koji će dijeliti za jednu kunu

Poskupljenje cestarine se pak pravda teškim financijskim stanjem u kojem su HAC i pogotovo ARZ koji više ne može otplaćivati kredite.

Komentari 2

MA
matan91
07:18 24.05.2012.

Uzmite taj ENC, tu i tamo ne zabilježi prolazak kroz naplatnu kućicu:-) Isplati se.

VL
PR
pravica
09:13 24.05.2012.

Cirkus od članka. Pričam ti priču samo neka se nešto priča. Novinar si nije dao truda pa malo ušao u Zakon kojim je regulirana i naplata cestarine. On se okomio na Juru Prskala ili ne znam ti koga već. Zašto cestarina poskupljuje 15, a ne 20 ili 10 posto? Zašto ne komentira izjave gospodina Guština kada tvrdi da blagajnika ima možda i manjka, a sad se tvrdi kako će se naplata ENC-om višestruko povećati, znači da će se rad blagajnika višestruko smanjiti? Što će raditi blagajnici? Koji su to poslovi koje će oni preuzeti, a sad rade kooperanti? Možda će zalijevati cvijeće koje je nabavljeno dok je Guštin bio dir Sektora za održavanje. Na žalost ovo je vrlo korumpirano društvo, korumpirano po svim porama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.