Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubilački pohod u Splitu
Povratak na članak

Čeka se iskaz Jerka Malvasije, a on pobjegao u Njemačku dok se situacija ne smiri

Zavadlav navodno nije htio ubiti Marina Ožića Paića (25) već ga je zamijenio za Jerka Malvasiju ispred čije obiteljske kuće u Kamenitoj je također 'navratio'

Komentari 12

BE
Beskucnik
23:09 21.01.2020.

Eto nitko nije znao da ce pobijec ?? Kao ni Mamic Kutle Gucic , a mi trebamo povjerovat u nevinost sluzbi

VL
MO
modovisisajteMaraschino
22:49 21.01.2020.

Jerko vrati se, policija te štiti

VL
ST
Stipan
07:28 22.01.2020.

Splite moj lipi što se sa tobon događa ...

VL
BR
brojevi
09:10 22.01.2020.

Jel je Mavasija flaširana ili u rinfuzi?

VL
Avatar Luring
Luring
12:21 22.01.2020.

Triba je i njega roknuti!

VL
Avatar Antun Šturlić
Antun Šturlić
11:16 22.01.2020.

Jerkec se malo usr@o.

VL
Avatar Antun Šturlić
Antun Šturlić
11:25 22.01.2020.

Da samo ponovimo gradivo za sve vas needucirane, pošto mi je prošli komentar bio uklonjen od iskompleksiranih prijavljivača. Da malo cenzuriram. “Ub.jeni dileri su upoznali mladjeg brata sa ljepotama dloge i kao svakim dlerima im je bilo u interesu da ga sta vise navuku. Stariji brat (ubojca) je bio sportas, ok momak, nije ni cig@rete pusi@, pomorac, zavrsia faks, radia na brodu, uzea stan i odselia se da ne gleda brata n@rkomana kojem nije moga pomoc iako je pokusava ranije. Nakon povratka sa broda ti gradski dleri su culi da je ovaj pomorac (pretpostavili da ima para) te neki omanji n@rkomanski dug od njegovog mladjeg brata fantomskim kamatama pretvorili u nesto sta se tesko moze otplatit cak i nekom sa pomorskom placom. Kamate su divljale, dugovi su rasli, a stariji brat ni kriv ni duzan se nasao kao kolateralna zrtva dlera i n@rkomanije svog mladjeg brata. Dleri su ga poceli zlostavljat, maltretirat, a kulminacija se dogodila kad su mu upali u stan i prijetili nzem da ce ga z@klat ako po stoti put ne otplati neku fantomsku kamatu. Prakticki su ga plj@ckali i iznudjivali iako nije prije toga imao veze sa njima niti sa dlogom, grijeh mu je bio jedino sta mu je brat bio n@rkoman. Nakon toga lik je postao psihicki rastrojen, puka, n@oruza se, proseta po gradu i pobi@ ih. Cetvrtog nije nasa U Splitu medju narodom vlada velika podrska za ovaj cin s obzirom da se radi o trostrukom ubujstvo. Takva podrska do sad nikad nije bila zabiljezena.

VL
DU
Deleted user
09:13 22.01.2020.

pobjegao zec Jerko u Njemačku... pitali ga zbog čega bježi... pa, u Bosni škope bikove... pa nisi ti bik nego zec! .. povikaše oni.... da, ali dok ja Bosancima objasnim da nisam bik, odoše moja jaja.. kaže zec Jerko.. 😁😂

VL
DU
Deleted user
12:03 22.01.2020.

Ovaj bar nije pobjegao u BiH.Ako smo u EU i mi i Njemačka di je problem da mu se uzme iskaz ili to nekome odgovara?

VL
Avatar DragorTr
DragorTr
05:15 22.01.2020.

Ja se nadam da ce Filip biti kaznjen. Ipak je kalasnjikom pucao na javnom jako prometnom mjestu, i ugroziio druge ljude. Pri izricanju kazne treba uzeti u obzir 3 olakotne okolnosti. 1. Filipovo psihicko stanje u tenutku pocinjenja djela. 2. Okolnosti koje su dovele do pocinjenja inkriminiranog djela. 3. Nije bilo povrijedjenih ni mrtvih medju ljudima..... Stoga bi adekvatna i jedina pravedna kazna kazna za Filipovo djelo tebala biti; 1. Minimalno 30 godina placenog rada za opce dobro, na poslovima i zadacima inspektora za suzbijanje zloupotrebe oponjih droga u MUP-u RH, sa pocetkom pripravnickog staza u policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. 2. Obavezna vojno-policijska obuka u svim taktikama upotrebe pistolja i revolvera, (da sljedeci puta na poslu na javnom -prometnom mjestu ne upotrebljava automatsko oruzje). Tako bi Filip po zakonima prane drzave, miru i redu doprinuo više od tisuca skolovanih policajskih inspektora kojima u Splitu, Dalmaciji i cjeloj Hrvatskoj, izmicu paznji krupni dileri narkotika i mreze njihovih poslusnika koji za njih dilaju narkotike po ulicama i drugim javnim mjestima te privatnim objektima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.