Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Časna sestra izvučena iz ruševina tjedan dana nakon potresa

casna
afp
20.01.2010.
u 18:31

Časna sestra Ena Zizi (69) preživjela je tjedan dana u ruševini nekadašnje nadbiskupije. Prvih je dana razgovarala s vikarom zarobljenim nedaleko od nje. Potom je njegov glas utihnuo, a ona je nastavila razgovarati s Bogom

Jučerašnji novi potres magnitude 6,1 stupanj po Richteru bio je najjači u nizu od četrdesetak podrhtavanja tla nakon kobnog potresa 12. siječnja. Epicentar je bio 60 kilometara sjeverozapadno od Port au-Princea, 10 kilometara ispod površine tla.

Ljudi su u panici istrčali iz preostalih zgrada i šatora, a nad gradom se nadvio oblak prašine. Podataka o stradalima u trenutku pisanja ovog teksta nije još bilo. Agencija AP prenosi riječi 28-godišnjeg Anolda Fleurigenea koji je poslije novog potresa zgrabio za ruku svoju suprugu i s troje djece potrčao prema autobusnoj postaji.

– Vidio sam što sam mogao i samo još želim otići – kaže Haićanin kojem su u prošlotjednom potresu poginuli sestra i brat, a kuća mu je uništena. Ipak, preživjeli se još izvlače.

Časna sestra Ena Zizi (69) preživjela je tjedan dana u ruševini nadbiskupije. Prvih je dana razgovarala s vikarom zarobljenim nedaleko od nje. Potom je njegov glas utihnuo, a ona je nastavila razgovarati s Bogom

Ključne riječi

Komentara 2

AG
Agramer198
20:16 20.01.2010.

Tko veli da Bog ne štiti svoje? :)

OB
-obrisani-
18:01 21.01.2010.

Agramer198 je napisao/la: Tko veli da Bog ne štiti svoje? :) /*************/ Bog stiti sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije