Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATALIJA MARTINČEVIĆ
Povratak na članak

Čačićeva zastupnica u Saboru: Mnogi su pokušali opstruirati naše mjere u Varaždinskoj županiji

Pozvala je sve da se te mjere ne opstruiraju i ne izruguju jer, kaže, "populističko pozivanje građana na neodgovornost je put u nove ljudske tragedije”.

Komentari 3

MU
Mud
11:33 23.11.2020.

Jedina bitna poruka -"Korupcija je kolektivnom mentalitetu HDZ-a , zajednički nazivnik", kazala je Orešković.

VL
ST
stefj
11:52 23.11.2020.

Bez veze rasprave. Ako je nekom sreća slušat Bulja i slične, onda stvarno nema pametnijeg posla... Jedino što je činjenica, da država troši ko pijani milijarder, rastu prava i primanja u javnim strukturama, a privatni sektor na aparatima... I imat ćemo sigurno veći pad BDP-a od 8,5%, puno veći. Jedino je izgledno da će nas i Bugarska prestići te da ćemo se opet najdulje oporavljati...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.