Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETAK GRADNJE

Butković: Kreću radovi na Pelješkom mostu

Oleg Butković
Matija Habljak/PIXSELL
25.06.2018.
u 13:45

Potpisan je ugovor i osigurana su sredstva, to je prva faza, rekao je Butković

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković najavio je u ponedjeljak da se prvi radovi na izgradnji Pelješkog mosta mogu očekivati sredinom sljedećeg mjeseca.

Potpisan je ugovor i osigurana su sredstva, to je prva faza, rekao je Butković u emisiji Poslovni tjedan Hrvatskog radija. Govoreći o stanju u Hrvatskim željeznicama, napomenuo je da će glavnina investicija u prometnom sektoru ići u željeznice, objavio je HRT.

"Sljedeće godine raspisujemo, to je psihološki najbitniji projekt da krećemo s prugom od Zagreba prema Rijeci. Hrvatski Leskovac-Karlovac prva je dionica, projekt vrijedan 300 milijuna eura ide iduće godine. A u kolovozu ove godine kreće se s nastavkom na dionici Koprivnica - Križevci - mađarska granica. Sredstva, preko 300 milijuna eura za to su osigurana još prije dvije godine", rekao je ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković

Oleg Butković
1/8

Komentara 9

KR
Krotila
14:26 25.06.2018.

dobra vijest,sretno

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:45 25.06.2018.

Još samo nadvožnajk prek zlovenije !

WW
wwwcro
17:42 25.06.2018.

Jbg. To znači da se izbori bliže...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije