Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomažemo

Buster treba dom, a volonteri pomoć u plaćanju veterinarskih troškova

Foto: Privatni album
1/6
24.06.2018.
u 23:59

Pronađen je na rubu smrti, bio je pun rana iz kojih su danima izlazili crvi, imao je i piroplazmozu. Čeka ga još jedna operacija

Buster je pronađen u Sesvetskom Kraljevcu, bio je na rubu smrti, pothlađen, pun rana, buha i krpelja. Ni glavu više nije mogao podići.

– Danima je ležao ranjen i nitko mu nije pomogao. Kad sam došla po njega činilo mi se da više nije živ. Ne znam kako su rane nastale, ali iz njih su danima izlazili crvi – kaže volonterka koja ga je spasila. Buster je imao i piroplazmozu, nije bio čipiran i nije se znalo čiji je, tko će platitit troškove liječenja, no nije ga mogla ostaviti da ugiba u mukama. Danima se nitko nije usudio prognozirati hoće li Buster preživjeti, iako su uz njega bili veterinari koji su napravili sve što su mogli i znali. Čistili su mu rane, operirali ga, njegovali i hranili.

Foto: Privatni album/MailOnline

Buster se ipak oporavio, no čeka ga još jedna operacija. Volonterka koja se o njemu brine nije uspjela platiti ni sve dosadašnje troškove. Ako joj možete pomoći, javite se na Facebook stranicu na kojoj ćete pronaći i podatke za uplatu. Maleni Buster prema procjeni ima oko osam godina i kad se oporavi tražit će novi dom. A do tada, dobro će mu doći makar i privremeni smještaj.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stopostohrvat.
07:15 25.06.2018.

Prodajte ga u Kinu ili u HR u nekih od Kineskih smrdljivih na zapadu zabranjenih Restorana. Oni zderu sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije