Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio video

Bujanec kaže da će raditi za 'budućeg predsjednika' Škoru kao Fox za Trumpa

Velimir Bujanec
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
19.11.2019.
u 11:25

Gospodina Škoru podupirem u skladu s vlastitim uvjerenjima i zato što sam siguran da će biti sjajan predsjednik, poručio je Bujanec

Velimir Bujanec, voditelj Bujice, na svom profilu na Facebooku prenio je jedan od skupova predsjedničkog kandidata Miroslava Škore.  

"Otići ću i u Jasenovac i tražiti međunarodnu komisiju, ako treba, prekopat ćemo sve!" prenio je Bujanec Škoru, a poruku “garnirao” i opremom: “Ne bojim se braniti ZDS, a Jasenovac ćemo prekopati.” Sve je potom demantirao Škoro kazavši da su mu neke izjave bile montirane, a sve s ciljem da ga se lažno prikaže građanima.

O svemu se sada oglasio i Velimir Bujanec za kojeg se već dulje vjeruje da zapravo stoji iza Škorine kandidature.

"Emisiju Bujica uređujem nezavisno i radim je isključivo za brojnu i vjernu publiku. Gospodina Škoru podupirem u skladu s vlastitim uvjerenjima i zato što sam siguran da će biti sjajan predsjednik. Na medijske spletke onih koji mu ne žele dobro i koji rade za druge kandidate, a glume "nezavisno" novinarstvo ne nasjedam. Bujica je za Škoru, isto kao što je Fox News za Trumpa", kazao je Bujanec.

Na pitanje tko mu je uzor na Fox Newsu, Bujanec je poručio: Birajte, Bill O'Reilly ili Roger Ailes!

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 89

TT
tttinkyyy
12:35 19.11.2019.

Kad vidiš ovog našmrkanog nerasta, sve ti ga dođe žao. Još kad onaj glasić ispusti...neprocjenjivo. Sirotek nikada do mutacije nije dogurao, bome se majka priroda s njim dobro poigrala :D

Avatar links
links
12:31 19.11.2019.

opasan je ovaj štrumpf... još ako povuče crtu....

Avatar krcedolac
krcedolac
15:22 19.11.2019.

Jadna zemlja u kojoj je ovaj lik nekome influencer i opinion maker...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije