Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jasna poruka

Bujas pokazao srednji prst: 'Nemam više ni trunke obzira prema korumpiranim političarima'

Foto: Facebook
28.06.2020.
u 12:37

Fotografiju je objavio nakon što je napustio jedan panel na kojem ga je HDZ-ova saborska zastupnica pitala je li on želio stvaranje Hrvatske.

Predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas objavio je na Facebooku poruku "svima koji ga pitaju voli li Hrvatsku, uz fotografiju na kojoj se vidi kako pokazuje srednji prst.

Fotografiju je objavio nakon što je napustio jedan panel na kojem ga je HDZ-ova saborska zastupnica pitala je li on želio stvaranje Hrvatske. 

"Moja poruka svima koji me pitaju da li volim Hrvatsku? Nemam više niti trunke obzira prema demagozima i uhljebima koji nas sišu desetljećima, a kriju se iza lažnog domoljublja. Dosta je!

Hrvatska 2.0 nije lažna, netolerantna i korumpirana...dapače!  Da, ja sanjam bolju i bogatiju Hrvatsku, sa efikasnim pravosuđem, sa sretnim i slobodnim građanima... državu koja daje jasna pravila igre, a pušta svoje građane da budu ono što žele biti!

Hrvatsku volim, tu sam i nigdje ne idem, ali nemam vise trunke razumijevanja za lažna obećanja i korumpirane političare! Takvim sera*** imam samo jednu poruku... jasna je!", napisao je uz fotografiju.

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar rubinet
rubinet
13:37 28.06.2020.

Bez obzira na motive, pokazivanje srednjaka je primitivno i uvredljivo.

DU
Deleted user
13:26 28.06.2020.

I tebi sinko.

DU
Deleted user
12:43 28.06.2020.

Vokabular koji priliči krajnostima političkog spektra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije