Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobavljači poručuju:
Povratak na članak

Brzo novi povjerenik, još je dug put do nagodbe

Vodimo razgovore vrlo diskretno, ima nekoliko ljudi koji su prihvatili. Nije točno da su kandidati odbijali Vladu – kazao je Plenković

Komentari 4

AN
antonelić
15:56 24.02.2018.

u ponedjeljak će biti trljanje ušiju ... stižu predstavnici međunarodnih vjerovnika ... neki od njih će upitati anemiju zašto je ramljak dao ostavku , što je to loše učinio ? ... uskoro stiže na naplatu lešinarski rollup , a novca u kasi konzuma nema ... znači , ili će se reprogramirati rollup ili će vlada izdati državna jamstva za novi kredit ... još veći , naravno , takozvani "megagalaktički kredit " ...

VL
PR
propalismoFranjoskroz
18:14 24.02.2018.

Ovaj Pucar je grobar Podravke.

VL
PV
prcko.vitamincic
17:53 24.02.2018.

Imam lagani osjećaj da će dionica Podravke uskoro pasti ispod 200 kuna.

VL
BU
Bubalamala
10:33 25.02.2018.

Povjerenik mora biti kao što ime kaže, ne smije u javnost procuriti što kompromitira one koji su ga postavili, znači povjerenik !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.