Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROFESIONALNO UBOJSTVO

Brutalna likvidacija milijunaša: Pronašli ga raskomadanog u stanu, kamere snimile ubojicu

Milijunaša Fahima Saleha (33) pronašli su u srijedu mrtvog u njegovom stanu u New Yorku
Foto: Twitter
16.07.2020.
u 09:06

Prema riječima njegovih prijatelja, Saleh je svoje bogatstvo stekao sam, a njegova strast bili su gadgeti i videoigrice. Kako kažu, uživao je dovoditi tehnološke tvrtke u nerazvijene zemlje kao što su Nigerija i Indonezija.

Milijunaša Fahima Saleha (33) pronašli su u srijedu mrtvog u njegovu stanu u New Yorku. Naime, stravičan prizor zatekla je njegova sestra koja je bila zabrinuta jer joj se nije javljao.

Kada je ušla u stan, vidjela je da su njegovi glava i udovi odsječeni motornom pilom koja je i dalje bila uključena u struju. Prema prvim informacijama, svi dijelovi tijela stavljeni su u plastične vreće.

Navodno su kamere u zgradi snimile osumnjičenog s rukavicama, kapom i maskom kako ulazi u dizalo sa Salehom, piše CNN.

Saleh i osumnjičeni zajedno su otišli do njegova stana na sedmom katu, a kada su izišli iz lifta, napao ga je. Saleh je pao na pod, ali i dalje nije poznato je li ga je napadač upucao ili omamio. Zbog načina kako je organiziran napad, policija smatra da je riječ o profesionalnoj likvidaciji.

– Osumnjičeni je imao sa sobom kovčeg, očigledno je riječ o profesionalcu – rekao je neimenovani izvor iz policije.

Policiju je iznenadilo što je na licu mjesta pronašla vrlo malo krvi, s obzirom na to da je Saleh potpuno bio raskomadan, pa se smatra da je veći dio uklonio napadač. Istraživači pokušavaju utvrditi je li upravo Salehova sestra prekinula ubojicu u sklanjaju dijelova tijela i je li ubojica iskoristio drugi izlaz kako bi napustio zgradu.

– I dalje ne znamo što je motiv – rekao je glasnogovornik policije.

Saleh je nekadašnji website developer koji je postao izvršni direktor kurirske službe u Lagosu, Nigeriji, a milijunaš je nedavno kupio luksuzni stan na Manhattanu za dva milijuna dolara.

Prema riječima njegovih prijatelja, Saleh je svoje bogatstvo stekao sam, a njegova strast bili su gadgeti i videoigrice. Kako kažu, uživao je dovoditi tehnološke tvrtke u nerazvijene zemlje kao što su Nigerija i Indonezija.

Sin je bangladeških imigranata, a već kao tinejdžer naučio je kodirati i razvijati aplikacije. Potom je diplomirao na Sveučilištu Bentley, a već tada je imao uspjeha s aplikacijom “PrankDial” koja je napravljena tako da se upućuju šaljivi telefonski pozivi.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Damating
Damating
09:49 16.07.2020.

Bogatstvo je stekao sam. Respect.

DU
Deleted user
13:20 16.07.2020.

kako motorna pila može biti uključena u struju?

AJ
ajdemipopusi
15:13 16.07.2020.

Tak ti je to kad ti se pederski partner razljuti zbog ljubomore pa te sjecka elektromotornom pilom na sastavne dijelove, onako ko organe za doniranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije