Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava u školi

Broj poginulih u pucnjavi u Ohiju narastao na tri osobe

pucnjava,chardon (1)
Reuters/PIXSELL
Autori: mvi/VLM, tri/VLM
28.02.2012.
u 13:54

Prema podacima iz medicinskog centra preminula je i treća žrtva pucnjave koja se dogodila u školi u Ohiju

Nakon što je Russell King podlegao ozljedama nakon jučerašnje pucnjave u menzi srednje škole u Chardonu, na sjeveroistoku Ohija i Demetrius Hewlin proglašen je mrtvim, izvjestili su iz zdravstvenog centra MetroHealth, javlja CNN.

U pucnjavi je ozlijeđeno petero učenika koje je nastrijelio njihov školski kolega. Još jučer Daniel Permertor (16) podlegao je ozljedama, a dvoje učenika još je hospitalizirano.

Napadač, također učenik srednje škole u Chardonu, uhvaćen je nedaleko od škole, a najvjerojatnije će mu se suditi kao odraslom, kazao je tužitelj.

Ključne riječi

Komentara 1

KK
KlNGS KlNG®
14:17 28.02.2012.

u pm....ovi moji kingovi....počeše raditi nevolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije