Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPIDEMIOLOŠKO STANJE
Povratak na članak

Britanski soj u Austriji 'puni' intenzivnu njegu: Beč produljio karantenu na 14 dana

U Beču je samo prošli tjedan zabilježen porast broja zaraza britanskim sojem od oko 40 posto. U posljednje vrijeme više od 70 posto.

Komentari 15

Avatar GeniKameni
GeniKameni
15:13 08.03.2021.

Prema pisanju austrijskih Krone novina (ne znam da li su ostali mediji to uopce objavili), u subotu su (opet) bili veliki prosvjedi u Becu protiv svih restrikcija uvedenih zbog slavnog virusa, ujedno trazeci i ostavku njihovog Kurza. Novine navode da je bilo 15,000 prosvjednika, ali to je samo zato sto je i mainstream medijima postalo neugodno previse lagati. Ako zelite znati pravi broj prosvjednika, pomnozite to barem sa dva... A ove price o opasnom britanskom soju, prepunim bolnicama i ostalim trikovima za zastrasivanje ionako isprepadanog naroda, to mozete svezati macku o rep... Toga smo se naslusali u zadnjih godinu dana, a Kurz bi trebao razmisliti o svojoj sudbini...

VL
DA
dancuo
20:52 08.03.2021.

Koja propaganda iz dana u dan, kao da se radi o kugi i eboli zajedno, kad ono jedva jedvice za godinu dana pomoću prc "dijagnostike" uspedoše stvoriti brojku od 0,03% umrlog stanovništva svijeta zbog morone!

VL
DU
Deleted user
20:36 08.03.2021.

jel se može u šladming?

VL
VO
volimnju
23:11 08.03.2021.

prestanite lagati. na internetu ima puno portala koji pišu drukčije

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
14:47 08.03.2021.

pitanje je vremena kad ce kod nas doci..i krenuti djelovati..pitanje koliko mutacija je virus sposobna napraviti ,ali jedno je sigurno sto je duze aktivan vec je sansa za mutaciju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.