Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO U VINKOVCIMA

'Brat mi je izdahnuo na rukama. Taj ga je čovjek upucao točno u srce'

Vinkovci
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/6
24.07.2019.
u 09:49

Obitelj se nada pravednom suđenju, no misli da ga neće dobiti.

Prošli je tjedan u petak u Hotelu Kunjevci na cesti Vinkovci – Županja ubijen 24- godišnji Tomislav Šera. Počinitelj je vlasnik lokala u tom Hotelu, Nir Gik (63), pravim imenom Rajko Kuprešaković,. Ubijeni je na glasu bio kao delinkvent, a njegov otac i brat kažu kako su ljuti jer pljuju po njemu i sve što žele je pravedno suđenje.

- Moj sin je bio robustan mladić, bio je u zatvoru zbog krađe, ali nije zaslužio da ga netko ubije kao psa- rekao je Marko Šer za 24 sata.

Kako je priopćila policija, ubijeni je prije nego što je Kuprešaković ispalio metak, pravio nered i remetio javni red i mir zajedno sa svojim bratom i bratićem.

- Brat mi je izdahnuo na rukama. Gledao sam ga krvavog. Taj ga je čovjek upucao točno u srce - kaže Tomislavov brat Marko za 24 sata. Dodaje kako je njegov bratić bacio na pod feferone koje je dobio na pizzi iako je izričio rekao da ih ne želi, da se ispričao i ponudio joj 50 kuna kusura kao ispriku. Nakon toga mu je počela psovati i vrijeđati ga. U tom trenutku, kaže, Tomislav je skočio i rekao joj da prestane vrijeđati.

 

- Ona je rekla da će zvati Rajka da nam on ‘j... mater’. Mi smo ostali jesti - prisjeća se Marko za 24 sata. Nakon toga je došao vlasnik, udario Tomislava u glavu, a on mu je uzvrtio. Htjeli su se pokupiti i otići i tad je Nik Gik došao, kaže, na nekoliko metara od njega i pucao mu u prsa,

- Pištolj mu je ispao iz ruke. Ta žena me je počela gušiti. Otimao sam se, povukao je za kosu i laktom lupio u lice. Brat je krvario, otvorenih očiju ležao na tlu. Nisam znao je li mrtav ili živ. Stavio sam mu glavu u krilo, lupao po obrazu, dozivao ga... Rajko je pobjegao, a ona je ostala - ispričao je Marko za 24 sata.

Obitelj se nada pravednom suđenju, no misli da ga neće dobiti.

Vinkovci
1/6

 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Makiluiii
11:24 24.07.2019.

Aha,prije samog cina su se kerili u seoskom lokalu i pricali kako idu kunjevce zapalit,pitajte susjeda kojemu je taj njegov ubijeni brat zapalio kamion iz usijanosti,ili bolje mladog sumjestanina kojem je iz cista mira razbio pivsku bocu od glavu ili pitajte najbolje selo koje je odahnulo kad su culi da ga nema!

MA
Makiluiii
11:32 24.07.2019.

A konobarica zavrsila u bolnici,svu su je morali sivati od jednog udarca laktom?🤔

SE
sekator2
02:53 02.08.2019.

Bio je robustan mladić?? Tko se mača laća...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije