Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit EU-zapadni Balkan
Povratak na članak

Božinović: Kao i ostale zemlje, i Srbija mora surađivati s Hrvatskom ako želi u EU

Božinović je rekao da se sa slovenskom kolegicom Vesnom Gjerkeš Žnidar dogovorio da će dvije zemlje voditi koordiniranu politiku glede migracija

Komentari 17

AS
ante_slavonac
01:05 10.07.2018.

opet čejeni

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
01:42 10.07.2018.

Kog to zanima??? Mozda udju u EU desetak godina nakon priznanja Kosova,

VL
IB
ibiza
08:48 10.07.2018.

koji k..ac ih molis a ko nece neka se j...u vidis kako nam kao privi susijeda kaze da bi 1000 put navijal za rusiju a meni tako svejedno...

VL
TO
tolitol
08:53 11.07.2018.

Mene Srbija uopće ne zanima, a još manje vjerujem hrvatskoj postojećoj garnituri da stvari gleda iskjučivo u hrvatskom interesu. Ono što je meni u ovom članku zanimljivo jest tvrdnja da je dogovoreno da ćemo mi i Slovenci usklađivati svoju politiku prema migrantima. Sad me samo zanima na koji način. Oni imaju žicu na hrvatskoj granici, koju ne misle micati. Naš ministar inzistira da će nam je policija dovoljna na granicama. Ako se sjetimo Ostojećivog i Milanovićevog nereda i "uspješnosti" s kojom su upravljali tom krizom, zanima na temelju čega Božinović sad temelji svoj optimizam. Neka to radije minsitar i njegov šef plenki objasne.

VL
AE
Aedes2017
12:04 10.07.2018.

Ovaj lik ,,žena za sva vremena ,, ,ništa nije sposoban nakon ,,mostova ,,..Zašto ne ode ?

VL
Avatar sindarela
sindarela
07:19 10.07.2018.

U crkvu hodaš u Boga kao vjeruješ ali poniznost ti nije jaka stvar ali neka ti si nam nabavio presretača koji će za tebe i tvoje prikupljati na autoputu pare

VL
Avatar sindarela
sindarela
06:59 10.07.2018.

A kako je sa suradnjom Hrvatske ona nemora surađivat sa Srbijom mislim ovo jednostrano surađivanje bi vama HDZ-ovcima odgovaralo ali suradnja mora biti obostrana ili suradnje nema a kako vi pušete u šumu tak iz šume izlazi i nemojte si umišljst nit ste ljepši nit pametniji i nenosite glave previše visoko jer za to nemate razloga ni vi ni oni narod ste uvukli u bratoubilački rat raselili i protjerali narode moglo bi vas jedne i druge biti sram

VL
PU
Pukovnik
23:52 09.07.2018.

Ova stara Udbašina blebeće gluposti. Da imamo normalnu hrvatsku vladu onaj ološ nikad ne bio ušao u EU. Prvo moraju platiti hrvatskoj ratnu odštetu, drugo mi moramo ostvariti naše teritorijalne i gospodarske interese, treće moraju se ispričati hrvatskom narodu. A nakon svega toga opet - veto! Mi smo uvijek čuvali Europu od divlji hordi pa moramo i sad.

VL
DI
Direkt
00:13 10.07.2018.

Baš njih zabole za Hr i odštetu koju umišljamo u našim glavama. Prvo da naš domoljubne braniteljske hrvatine vrate sve opljačkano!

VL
DI
Direkt
00:13 10.07.2018.

Baš njih zabole za Hr i odštetu koju umišljamo u našim glavama. Prvo da naš domoljubne braniteljske hrvatine vrate sve opljačkano!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.