Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj perković
Povratak na članak

Bože Vukušić: Ivan Lasić sam je tražio zaštitu, nisam ga oteo

Vukušić kaže da su o izvlačenju Lasića iz Mostara znali i ljudi koji su danas u diplomaciji i SOA-i

Komentari 16

Avatar docCL
docCL
08:36 28.05.2015.

Ako Bog da konacno ce biti presudeno zlocinackoj yugi i svim njenim represivnim organima. Lustracija!

VL
MA
Malenkost
08:28 28.05.2015.

Ne treba vise ni jednog argumenta za lustraciju. Ona je neodlozno poterbna. Oni koji je nisu proveli ili se i danas tom aktu protive nisu normalni. Svtako tko stiti ubojice i ne daje dokumentaciju na uvid, i sam pravi krivicno dijelo. Svim HR politicarima porucujem- Lustracija- ili necete nikada imati mira. Svi koji stite ubojice i ostavljaju nijhova umorstva nerazrijesene sami pocinjuju krivisna dijela. HR Drzava stiti ubojice!! To je neshvatljivo. Lopovski HDZ nije bio za Lustraciju. Karamarko sto cekas? Kolinda sto cekas? A zasto suti i Crkva s inace brbljavim Biskupima? Stitite li i vi ubojice UDBE? Sramite se!!

VL
KR
krka
08:56 28.05.2015.

Koliko yugonostalgičara na portalu.....

VL
BL
Blekpanther
09:55 28.05.2015.

Evo jos jedne iz onog "vucijeg copora" dovoljno je procitati pocetak clanka i vidis kud cilja jedna od perjanica VL-a, Bozo Vukusic, "bivsi emigrant" odmah drugarica sugerira "emigrant" nesto sto nevalja i imali ste pravo sto ste ih ubijali, njimaa ne treba vjerovati! Jeli to udbaski branitelj iz Münchena Nobilo narucio clanak? Izgleda da!!!

VL
DU
Deleted user
09:38 28.05.2015.

Projekt nacionalne pomirbe je poslužio svojoj svrsi (stvaranje države Hrvatske) i sad je konačno završio. Obračun s nositeljima, ali i izvršiteljima, vlasti u bivšem režimu je neizbježan. Ili će oni srediti državotvorne Hrvate ili će državotvorni Hrvati poraziti njih ii njihove sljedbenike i sljednike ( u pravilu njihove potomke).

VL
HO
Hoolywood
06:13 29.05.2015.

Neki emigranti su bili dousnici Udbe, prvenstveno u Europi. Svi sute, Karamarko, Kolinda, Milanovic i crkva suti jer je i dio crkvenih popova potajno radio za Udbu. Lasic nije nikome nista kriv, on je svoj posao radio javno za razliku od nekih kao, naprimjer, Vladimir Seks, kao dousnik poznat po nadimku Sova.

VL
KU
kucastara
08:48 28.05.2015.

sve sama postena imena od Herceg Bosne do Hrvatske, vjerujem i siguran sam da Lasic nelaze.

VL
CA
castel53
08:55 28.05.2015.

Naravno, slučaj Perković dokazuje kako treba provesti lustraciju. Međutim, Vukušić prodaje maglu kako bi zataška svoju sumjivu prošlost. U Emigraciji svi znaju da Vukušić nije prebjegao u Njemačku zbog tzv. "političkih razloga" već radi kriminala u Splitu ( provala stana). U njemačkoj ga vrbuje njemačka tajna služba nakon sumjivog ubojstva. Od 90.-tih nikada nije radio osim što je kružio okolo Sabora u istraživanju navondih "Udbaša". Danas koristi Bleiburški počasni vod kako bi dobio koju kintu od države jer drugačije ni nemože živjeti....Pitanje: što će Vukušić raditi kada prođe slučaj "Perković" ? treba mu malo love za egzistenciju i putovanje... smiluj te se ljudi....stvortiti još jednu komisiju za uhljebljivanje Vukušića...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.