Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE DOKUMENTACIJU
Povratak na članak

Bošnjaković: Mamićevo izručenje ne može biti uvjetovano izručenjem bivše sutkinje BiH

To su dva različita predmeta, ne može biti formalno ni bilo kako uvjetovano, to su dva odvojena predmeta, rekao je Bošnjaković novinarima uoči svečanosti u povodu Dana državnog odvjetništva, dodavši da svaki predmet ima svoju kronologiju i posebnosti

Komentari 3

Avatar anlaser
anlaser
20:44 24.05.2019.

Bošnjaković nije pri sebi s ovakvim izjavama i usporedbama dva nepovezana slučaja .Zašto bi izručili svog državljana pa čak i da mi izručimo sutkinju.

VL
CH
che99
17:26 24.05.2019.

Dvije slucajne, banane drzave sustavno stite kriminalce, nisu u stanju potpisati ugovor o izrucenju... a svi znamo zasto i tko nam pise zakone

VL
GR
gragakarlovac
15:44 24.05.2019.

I onda se rugamo kako je BiH korumpirana zemlja. Tko je u Hrvatskoj dopustio da Mamic napusti drzavu noc prije sudenje!? Fuj, drzava puno “pametnjakovica”

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.