Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEROR
Povratak na članak

"Bojimo se da će nam susjedi Romi ukrasti djecu i pobjeći"

Iz Ministarstva znanosti na naš upit što će poduzeti jer petero romske djece zbog straha ne ide u školu, birokratski hladno su nam uzvratili da je odgovor na naše pitanje u potpunosti u nadležnosti MUP-a i PU varaždinske.

Komentari 17

14
14words
13:34 08.03.2010.

ŽAP

VL
VI
vitaszorcms
13:16 08.03.2010.

A nisu nam objasnili,otkud su došli ti Romi ? Iz koje države ili država ? Odlučio sam da i sam pređem u Rome ! ne treba mi pasoš i mogu kuda hoću, a država mi još daje besplatne komunalije ii socijalnu pomoć.Još da samo nakrkam desetak djece da i za njih dobivam lovu,a uz to ima da ih zaposlim i čim prohodaju idu u proizvodnju tj. prosjačenje.

VL
Avatar punkufer
punkufer
10:33 08.03.2010.

Koji blesavi komentar... Pa što bi trebalo napraviti Ministarstvo obrazovanja???? Poslati učitelje s batinama da rješavaju problem??? Koliko vaš novinar ima godina kada razmišlja tako blesavo? To je posao za policiju i nikoga drugoga!!

VL
14
14words
10:56 08.03.2010.

Pa što ministarstvo obrazovanja ima s timaa kad bi i policija poslala represivni aparat da sredi situaciju vi novinari bi bili prvi koji bi radili senzacije o još jednoj policijskoj brutalnosti.

VL
OB
-obrisani-
11:17 08.03.2010.

Spas je u čudu svetog Ante. Sveti Ante je prije 70 godina učinio ČUDO u Hrvatskoj. I svi cig...romski problemi su bili ČUDESNO riješeni! Živio Ante, prezime mu znate! ;)

VL
DU
Deleted user
10:39 08.03.2010.

A propos policije - ona veoma nerado ulazi u romska naselja čak i u slučajevima drastičnog kršenja zakona poput ženidbe maloljetnica ispod 14 godina, a za što zviznu nama Hrvatima zakonsku kaznu čak i kad se radi o 20-godišnjacima koji se u naletu postpubertetske strasti spetljaju s zanosnom maloljetnicom iz susjedne OŠ. Znači, nema tu jednakosti pred zakonom! A da se i ne govori o incestima i slično... Zašto onda upirati molećiv pogled u policijske djelatnike kad iskustvo proteklog razdoblja govori da su ih skloni pustiti na miru da si urede život mimo §!

VL
OB
-obrisani-
10:52 08.03.2010.

Ja tu ne razumijem ništa. Zato nisam novinar. A kada bih bio, prije nego bih pisao članak,pokušao bi, prije svega istražiti sve činjenice. Jesam li dobro napravio uvod? Jesam li dovoljno jasno sve objasnio u sadržaju? A nakon toga bih se upitao,koja je poruka napisanog članka? Treba li stvarno Ministarstvo obrazovanja sudjelovati u romskom folkloru?

VL
OB
-obrisani-
11:49 08.03.2010.

zlobnik Pozdravljaju te Sveti Sloba i Sveti Arkan i poručuju da tvoj ante prima porciju u bulju svaki dan posred bušne kante !

VL
LO
lola
12:10 08.03.2010.

Ispalti se u Hrvatskoj biti \"ugrozena\" manjina, jer se onda radi kaj se hoce...za neke ne postoji zakon niti policija...bas fino..jos malo pa nece u Hrvatskoj uopste biti ikakav zakon....

VL
XN
xnet0822
12:31 08.03.2010.

Ma bilo bi pametno da ti mali Romi stvarno idu u školu, a ne vucarati se po gradu kao kakvi probisvijeti ! Žalibože što sve nećemo doživjeti ...

VL
AM
amarila
12:39 08.03.2010.

Nisu nam objasnili zasto su se susjedi Romi posvadili i u cemu je problem te velike netrpeljivosti ?

VL
DU
Dugacki
14:19 08.03.2010.

sramota da se moramo bojati i u vlastitoj drzavi....i to ti je policija........koji mi placamo.....a onda oni samo nas zaje_ _ _

VL
NO
northbound
14:26 08.03.2010.

Bez obzira na bezvezni članak u kojem niš konkretno ne piše, hoću samo reći da je u RH jadan onaj tko mora zvati ovu našu farsu od policije u zaštitu. Napravili bi apsolutno sve samo da ne moraju raditi svoj posao. Te nemamo ljudi, te ovo, te ono... Ali kad treba štititi vlast od radnika, građana ili seljaka, tu su na visini zadatka. Bljak.

VL
NO
northbound
14:27 08.03.2010.

“14words“ ŽABA? koja žaba*

VL
OB
-obrisani-
14:56 08.03.2010.

Ima ona pesma, peva je Arsenije Dedić: Da su me ukrali Cigani u tužnom gradskom parku, u mornarskom odijelu, i nestali u mraku, odveli bi me daleko, gdje stiže samo želja, pred začuđenim licem mojih roditelja. Da su me ukralili Cigani, ne bi me bilo briga, jer bih mislio da se samo nastavlja igra. Svi bi tvrdili da sam sa sretne zvijezde pao i ništa o svom životu ja nikad ne bih znao. Da su me ukrali Cigani, imao bih slobodu da pijem svoje vino i pijem svoju vodu. Bio bih bogat i voljen, a vračara bi mi rekla da nemam svog imena i da sam bez porijekla. Da su me ukrali Cigani, još dok sam bio dijete, iz ovog mrtvog grada, iz nevolje i sjete, imao bih svoj šator i medvjeda na lancu, svoju zvjezdanu kuću, konja i kruh u rancu. Da su me ukrali Cigani, provodio bih dane ležeći u travi kraj autostrade, svirao bih gitaru i prelazio milje, ljubeći jedno biće slobodno i divlje Da su me ukrali Cigani, Da su me ukrali Cigani, Da su me ukrali Cigani, Da su me ukrali Cigani, Da su me ukrali Cigani...

VL
Avatar punkufer
punkufer
16:06 08.03.2010.

Kursula, vjerovatnije bi bio zamazanac koji prosi na križanju.

VL
OB
-obrisani-
19:02 08.03.2010.

Svi smo mi drugačiji u svojim očima i u tuđim. Ja bih, da su me ukrali cigani, bio takav u tvojim očima. U vlastitim verovatno drugačiji. E sad, pitanje je, šta je za mene važnije, kakav sam u tvojim ili svojim očima? Isto tako ti si u mojim očima potpuno drugačiji nego kako sam sebe vidiš. Interesuje li te kako izgledaš u mojim očima ili se (samo)zadovoljavaš vlastitom slikom o sebi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.