Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na mađarskoj granici

Bodljikava žica zatvorila prolaze krdima jelena

divljač
Foto: Janos Horvat
19.10.2015.
u 21:11

Fotografiju košute zapletene u bodljikavu žicu na granici između Hrvatske i Mađarske u blizini Mohacsa i Belog Manastira snimio je Janos Horvat

Fotografija košute zapletene u bodljikavu žicu na granici između Hrvatske i Mađarske, koju je u blizini Mohacsa i Belog Manastira snimio Janos Horvat, potvrđuje sve opasnosti na koje su upozoravali stanovnici ovog područja. Od Duboševice do Torjanca preko granice jeleni su prelazili u krdima, dnevno i tisuće njih. Sada im je taj put potpuno zatvoren.

- Očekujemo da će ovo biti sve češće, posebno kad se isprazne polja i kad krene velika migracija. Ako ne budu mogli prolaziti, tražit će put na neku drugu stranu, a tada bi mogli završiti i na prometnicama - rekao nam je Milan Knežević, načelnik općine Petlovac, koji je već ranije upozoravao na opasnost ovakvog zatvaranja prirodne granice.

>> Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza

Komentara 45

Avatar Retardo
Retardo
21:24 19.10.2015.

Brate mili, baš čitam mađarske portale, glavne su im vijesti otvaranje novih tvornica, boje jesenjeg lišća, recepti za starinske kolače, umirovljenje najstarijeg poštara, noćni pejzaž Budimpešte...eto, koliko malo žice znači za mir, spokoj i normalan život. A mi ovdje dan i noć gledamo i slušamo sumanute histerične orlove Zoku i Ostoju i gledamo kako nam država propada iz sekunde u sekundu. Ako su dva mrtva jelena cijena slobode, mira i spokoja, onda neka nam živi žica.

Avatar Abcda
Abcda
23:05 19.10.2015.

Orban je rjesio problem svoje drzave. A nas Zoki ?

DU
Deleted user
02:11 20.10.2015.

Sjećaju se Magjari turskog zuluma i krvlju plaćene slobode ... Nisu ludi da sad potomke tih istih neprijatelja puštaju da prolaze tek tako. Muslimani nisu zaslužili da dobivaju bilo šta od Europe. Samo su još dužni. Nikada im se ne smije oprostiti odvođenje djece u janjičare, nikada. A da se ne govori o svem drugom jadu koji su nam nanijeli ... muslimani !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije