Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nikola Tesla'

Beogradska zračna luka otvorena nakon sedam sati blokade, zrakoplovu se zapalile gume

Autori: Bojan Arežina, Hina
12.09.2018.
u 12:14

Iz tvrtke Air Serbia priopćili su da su svi njihovi zrakoplovi preusmjereni na okolne zračne luke u regiji.

Beogradska zračna luka "Nikola Tesla" otvorena je danas poslije skoro sedmosatne blokade zbog kvara zrakoplova egipatske kompanije Egypt Air koji je u srijedu rano ujutro nakon slijetanja ostao na pisti.

Direktor zračne luke Saša Vlaisavljević rekao je novinarima da je egipatski zrakoplov Boeing 737-800 jutros nešto poslije četiri sata sletio i zbog tehničkih problema ostao na pisti jer su mu se blokirali kotači glavnog stajnog trapa. Mediji javljaju kako su se zrakoplovu zapalile sve četiri gume.

Zrakoplovi koji su letjeli za Beograd preusmjeravani su na druge aerodrome u regiji, a u beogradskoj se zračnoj stvorila se gužva jer su stotine putnika čekale ukrcavanje na svoje obustavljene letove. Direktor Vlaisavljević zahvalio se poduzeću JAT tehnika i resornim službama na aerodromu jer je kvar "riješen u rekordnom roku".

Egipatski Boeing bio je na čarter letu i bez putnika. Tijekom pregleda utvrđeno je da pista nije oštećena, prva ukrcavanja putnika su počela, a u idućih nekoliko sati očekuje s normalizacija zračnog prometa.

Zrakoplov Boeing 737.800 sletio je u 4.11 sati. Fotografije objavljene na srpskim portalima prikazuju avion s očitim oštećenjima na trapu.

Ministrica prometa Zorana Mihajlović rekla je da su se zapalile gume na zrakoplovu egipatske aviokompanije i da je pitanje za tu tvrtku što se dogodilo.

- Nije ovo prvi put, Aerodrom "Nikola Tesla" imao je slične situacije - rekla je Mihajlović jutros.

Iz tvrtke Air Serbia priopćili su da su svi njihovi zrakoplovi preusmjereni na okolne zračne luke u regiji.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
15:35 12.09.2018.

cuj blockade, zna li ovaj nepismeni novinar sto znaci blokada…..aerodrome je bi ZATVOREN par sati zbog incidenta na pisti…..znaci naslov je samo mogao bite u stilu "Beogradski aerodrom ponovo otvoren za zracni saobracaj/ promet".....ili tako nesto.

KA
kamenjar0404
10:19 13.09.2018.

Pa vidi ti napretka,imaju cak i jedan aerodrom,doduse sa jednom pistom ali imaju !!!! Zbog hrabrosti u slepanju mu treba dati ime Vucic ili Vulin a ne ustasa Tesla !!!! Cuj slepali ga 7 sati traktorom !!!!

IV
ivica45
13:17 12.09.2018.

ZA kociti u Beogradskoj zracnoj luci trebaju posebne gume.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije