Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treća kandidatura

Bliski Trumpov savjetnik: U utorak će objaviti kandidaturu za izbore 2024.

Former President Trump Votes In Palm Beach, Florida
Foto: GARY I ROTHSTEIN/NEWSCOM
1/3
12.11.2022.
u 00:08

Bivši predsjednik Trump "u utorak će objaviti da je kandidat za predsjedničke izbore. I bit će to vrlo profesionalna, vrlo uredna objava", izjavio je njegov savjetnik Jason Miller u "War Room", podcastu Stevea Bannona, još jednog bliskog prijatelja Donalda Trumpa.

Bivši američki predsjednik Donald Trump u utorak će objaviti da je "kandidat za predsjedničke izbore" 2024., potvrdio je u petak njegov bliski savjetnik.

Nekretninski mogul već je ranije nagovijestio da bi se mogao kandidirati, obećavajući za utorak "veliku objavu" iz svog doma na Floridi. Sadržaj te objave nije baš izazivao puno neizvjesnosti posljednjih dana, ističe France presse.

Bivši predsjednik Trump "u utorak će objaviti da je kandidat za predsjedničke izbore. I bit će to vrlo profesionalna, vrlo uredna objava", izjavio je njegov savjetnik Jason Miller u "War Room", podcastu Stevea Bannona, još jednog bliskog prijatelja Donalda Trumpa.

Sedamdesetšestogodišnji  republikanac smatra da se pitanje njegove kandidature "ne bi ni trebalo postavljati", objasnio je Miller.

Donaldu Trumpu bit će to treća kandidatura. No čak i ako njegov utjecaj na Republikansku stranku ostaje neporeciv, ipak je izašao oslabljen iz međuizbora u utorak kada su mnogi njegovi istomišljenici podbacili.

Suprotno tome, guverner Floride Ron DeSantis, nova zvijezda tvrde desnice, trijumfalno je ponovno izabran. Ta je pobjeda  učvrstila njegovo mjesto potencijalnog suparnika bivšem predsjedniku za republikansku nominaciju.

Komentara 5

BU
Budni
07:55 13.11.2022.

Teško naciji pod takvim vođom!

Avatar Dragovit
Dragovit
13:45 12.11.2022.

Prvo će biti unutarstranačke konvencije i natjecanje mogućih kandidata, pa koga sami republikanci izaberu taj ide u predsjedničku utrku. Mislim kako Ron DeSantis ima veće šanse, ali tko zna .... vidjet ćemo.

PV
prcko.vita
07:12 12.11.2022.

Ima on sina, e, njega se treba bojati, taj je još luđi od oca, a para ima ko blata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije