Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvezli je do bankomata

Bjegunac iz sisačkog zatvora s prijateljem oteo maloljetnicu i pištoljem je natjerao da mu preda novac. Prije otmice djevojka je silovana

Šišaković Dejanović
Foto: Facebook
1/9
13.07.2016.
u 13:31

DORH obojicu sumnjiči za razbojništvo i otmicu, dok jednog od njih tereti i za silovanje.

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv bjegunca iz sisačkog zatvora Damira Šišakovića i njegova prijatelja Ivana Dejanovića koji su uhićeni u ponedjeljak na području Malinske na otoku Krku. 

DORH obojicu sumnjiči za razbojništvo i otmicu, dok jednog od njih tereti i za silovanje. U priopćenju DORH piše da je jedan od njih na Krku "počinio sa spolnim odnošajem izjednačenu spolnu radnju na štetu maloljetnice", odnosno da ju je silovao.

Djevojku odvezli do bankomata i natjerali da im preda novac 

Potom su maloljetnicu, protiv njezine volje, automobilom odvezli do bankomata te joj zaprijetili pištoljem kako bi im podigla novac i predala ga, što je ustrašena djevojka i učinila. Sinoć su obojica ispitani u DORH-u. 

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci protiv obojice okrivljenika donijelo je rješenje o provođenju istrage zbog osnovane sumnje na počinjenje navedenih kaznenih djela. Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanjem istražnog zatvora protiv jednog od okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja, dok je drugi okrivljenik sproveden u zatvor iz kojeg je pobjegao, zaključuju u priopćenju iz DORH-a. 

>>U 5 godina 13 zatvorenika pobjeglo iz zatvora ili ruku stražara

>>Uhvaćen bjegunac iz sisačkog zatvora Damir Šišaković!

>>Novi bijeg zatvorenika! Iz zatvora u Sisku kroz prozor pobjegao Damir Šišaković!

Komentara 52

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
14:09 13.07.2016.

djevojci porucujem da podigne tuzbu protiv rh...dobice veliku lovu jer da nije pobjegao ne bi se desilo ni silovanje...

UR
urbaniU
15:01 13.07.2016.

Podrepić će njima pomoći u rješavanju njihovih problema, to je samo njihov izričaj.

TO
Torcidas
14:58 13.07.2016.

Što kažu Šprlje i Orepić, jesu li ponudili ostavke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije