Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Osijeku

Bizarna biciklistička nesreća: Dječak se bori za život

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
17.10.2016.
u 12:10

Dok je vozio bicikl, u tijelo dječaka je, svojim tijelom, udario 50-godišnji biciklist. Muškarac je vozio kolnikom, a dječak parkiralištem groblja u Baranjskoj ulici u Osijeku

Pomalo bizarna nesreća, iz koje je 15-godišnjak izašao s ozljedama opasnim po život, zbila se u Osijeku u četvrtak navečer. Dok je vozio bicikl, u tijelo dječaka je, svojim tijelom, udario 50-godišnji biciklist. Muškarac je vozio kolnikom, a dječak parkiralištem groblja u Baranjskoj ulici u Osijeku.

Obojica su pali na tlo, a 15-godišnjak se potom podigao i otišao. - Nekoliko sati kasnije mladić je zatražio liječničku pomoć i zadržan na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozlijede opasne po život - izvijestili su u ponedjeljak iz PU osječko-baranjske.

Ozlijeđeni je biciklist, doznajemo, još uvijek u teškom stanju. Još je to jedna nesreća u crnom i tužnom nizu na osječko-baranjskim cestama, na kojima je od 7. do 16. listopada život izgubilo pet osoba, a teško je ozlijeđeno njih dvanaest. 

>> Još jedna stradala osoba u prometnim nesrećama: Kod Vinkovaca smrtno stradao 32-godišnjak

Ključne riječi

Komentara 1

RI
Ringo
08:50 18.10.2016.

Nema tu ništa bizarno. Kada se sudare dva biciklista velika je vjerojatnost da udare tijelom u tijelo. I ako je veća brzina opasan je to udarac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije