Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NUKLEARNA PRIJETNJA JE BLEF'

Bivši Putinov savjetnik za Večernji: Biden može zaustaviti rat za 24 sata, ali on stalno pomaže Putinu

19.03.2022.
u 10:03

Andrej Illarionov, jedan od najpoznatijih ruskih ekonomista, Putinov savjetnik za gospodarstvo od 2000. do kraja 2005. godine, koji danas živi u SAD-u

Komentara 61

DA
danijelrukavina4
11:14 19.03.2022.

Ovo nije rat Amerike i Rusije. Ovakvi kometari su samo izlika da se ne djeluje. Ovo je Putinov rat. Koji si je umislio da može cijeli svijet držati za taoce. Zar smo tako kratkog pamćenja. Nitko u svijetu nije vjerovao da će kriminalac povući takav potez. Pa i sam je rekao da ne misli napasti Ukrajinu. Pa do prije koji mjesec je "vježbao" pokraj granice sa Ukrajinom. I ljudi su to tako prihvatili. Kriminalac i njegovi kleptokrati "vježbaju". A tko je samo upozoravao. Samo amerikanci. A mi smo svi gledali kako kriminalac "vježba". I kada je "osjetio" da je Europa slaba, napao je. I sada smo tu gdje jesmo. I sada se iživljava sa svojim hijenama na Ukrajini. A nismo zaboravili. U bivšem SSSR-u je nuklearni arsenal bio raspoređen u Rusiji, Bjelorusiji, Kazahstanu i Ukrajini. Pa su se ove tri republike odrekle nuklearnog oružja koje je povučeno u Rusiju. I sada ovaj moralni patuljak okolo prijeti. Prijeti svima, kako svijetu, tako i svome narodu. Sve ono što je mislilo svojom glavom u Rusiji, za vladavine njega i njegovih pajdaša iz bivšeg KGB-a, a koji su si "prisvojili" vlast je upucano, otrovano, zatvoreno, protjerano u Sibir ili je samo pobjeglo da izbjegne prethodne sudbine. Ovo se u Rusiji i ne smije reći da je rat, već "specijalna operacija". Protiv "nacista". A u stvari su "nacisti" sami Rusi. Ili ruski nacionalisti na čelu sa Putinom koji sada drži vlast u Rusiji. On je nacista. Ruski nacista.

ZA
zarko815
15:37 19.03.2022.

Gdje je zločinačka Pravoslavna crkva Rusije, kakvu Bibliju ti popovi čitaju koji služe vragu a ne Bogu.

Avatar Asterix
Asterix
11:12 19.03.2022.

Vjerovati liku koji je Putinu u lice rekao da je to što radi u Čečeniji ratni zločin? Da je to stvarno rekao sada bi bio u Sibiru a ne u SAD-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?