Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beli Manastir

Bivši predsjednički kandidat isplatio božićnicu o kojoj drugi mogu samo sanjati

Boris Mikšić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
25.12.2018.
u 17:39

Naglasio je kako je ponosan na ulaganje u greenfield investiciju, donoseći tako posao i prosperitet u Beli Manastir, kako bi mladi i oni nešto stariji ostali u svojim domovima dok drugi odlaze u inozemstvo na bolje plaćana radna mjesta

Djelatnici tvrtke EcoCortec ovu će godinu sigurno dugo pamtiti. Isplaćena im je božićnica u maksimalnom dopuštenom koji je odobrila Vlada RH u iznosu od 7500 kuna. Iznos je to koji je sigurno razveselio radnike ove tvrtke u Belom Manastiru.  

- Pričalo se o isplati božićnice, ali da će biti isplaćeno 7500 kuna, nisam ni sanjao - istaknuo je jedan od radnika EcoCorteca nakon prigodne svečanosti u tvornici za Glas Slavonije. Inače, vlasnik EcoCorteca je bivši predsjednički kandidat Boris Mikšić, nije mogao doći na proslavu pa je radnicima uputio pismo u kojemu stoji kako mu je drago što je u mogućnosti darovati božićnicu do maksimalno dopuštenog iznosa koji je odobrila Vlada RH.

- To je simboličan znak zahvalnosti za vaš naporan rad i izvrsne rezultate - istaknuo je Mikšić podsjetivši kako je ovo dvanaesta godina otkako je EcoCortec započeo s radom u Belom Manastiru, dokazavši isplativost ulaganja u Baranju.

Naglasio je kako je ponosan na ulaganje u greenfield investiciju, donoseći tako posao i prosperitet u Beli Manastir, kako bi mladi i oni nešto stariji ostali u svojim domovima dok drugi odlaze u inozemstvo na bolje plaćana radna mjesta.

>> Pogledajte što sve morate znati o povećanim kvotama za strane radnike

Komentara 61

DU
Deleted user
17:53 25.12.2018.

Nama nije on bio dobar za predsjednika nego smo izabrali Mesića, Josipovića itd, pa se čudimo da nam je ovako! Mesić je uveo u politiku šprdnju, vic i "neka institucije rade svoj posao", a Josipović je uveo - čekajte da se sjetim...ništa mi ne pada na pamet! Sretan Božić svima!

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
18:01 25.12.2018.

Pa da smo pustili ljude koji slobodno rade i razmišljaju nebi mogla UDBA ovako sve opljačkat

AN
anthropos
18:36 25.12.2018.

da je on izabran vjerovatno bi sve išlo puno drugačije, a ne bi se bio pojavila ni današnja nenarodna vlada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije