Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen u Limi

Bivši košarkaš C. Zvezde u trbuhu krijumčario kokain

Nikola Radojčić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
14.08.2014.
u 14:30

Radojčića jer je bio nervozan i često je trljao rukama trbuh pa su ga policajci uputili na rendgensko snimanje.

Nikola Radojičić (27), nekadašnji košarkaš beogradske Crvene zvezde, uhićen je u zračnoj luci u Limi, u Peruu, jer je u trbuhu krijumčario 230 grama kokaina, doznaju mediji u Srbiji.

Carinskim službenicima u zračnoj luci bilo je sumnjivo ponašanje Radojčića jer je bio nervozan i često je trljao rukama trbuh pa su ga uputili na rendgensko snimanje koje je pokazalo da u želucu skriva 23 kapsule ukupne težine 230 grama, naknadna analiza je pokazala, kokaina.

S njim je bio i njegov prijatelj Uroš Dokić (21) koji je progutao devet kapsula kokaina. Peruanski mediji navode da su krijumčari navodno čekali let za Amsterdam, odakle su se namjeravali prebaciti u Srbiju. Radojičić i Dokić su, navodno, članovi iste bande koja se bavi trgovinom narkoticima, a njihova veza u Peruu je neimenovani Bugarin.

>>Strancima oduzeta marihuana, hašiš, kokain i tablete

>>Srbijanski carinici pronašli drogu vrijednu milijun eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije