Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez imalo krivnje
Povratak na članak

Bivša vegetarijanka zaprepastila time kako sada hrani svoju obitelj

Majka Rachel Carrie (35) iz Yorkshirea u Engleskoj prošle je godine upucala 80 fazana, 40 pataka i oko 125 golubova, a njima je nahranila svoje ukućane

Komentari 10

ZI
_ziva_istina
12:58 22.07.2019.

Aha , doslo iz dupeta u glavu, samo treba bit umjeren i u mesu i u biljozderstvu. Treba zant gdje je granica.

VL
DU
Deleted user
13:07 22.07.2019.

Vegetarijanstvo i veganstvo su idiotarija.

VL
ČR
črnamatizemla
13:28 22.07.2019.

Njena priča zapravo ima smisla, a treba znati i da lov ima svoja pravila i općekorisnu funkciju, ne vjerujem da "majka" ide u krivolov, ne živi u Hrvatskoj. Niti iz obijesti ide u Afriku na safari. Nije teško za shvatiti,i, vegetarijanci i ljubitelji šnicla došlih iz regularnog uzgoja morali bi znati da su za uzgoj njihove hrane nužne poljoprivredne površine a njih čovjek-tadam- kontrolirano, a često i nekontrolirano otima od šume. Nekak je kontrola broja divljači lovom, možda tužan ali sastavni dio čovjekove kontrole krajolika. Samo nam niste rekli gdje je u toj priči prirodni obiteljski lovac, najme, otac:). Inače, nadam se da bu se jemput negdje u budućnosti rodil bar jedan novinar koji bu shvatil da je riječ upucati šatrovačka.

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
15:20 22.07.2019.

Svi ćemo se mi u dogledno vrijeme pretvorit u lovce, kako je krenulo s prirodom i boleščurama...

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:56 22.07.2019.

I ka sam ljubitelj životinja, vrlo su ukusne

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
13:31 22.07.2019.

Svaka čast ako je u stanju zapucati svaku divlju životinju "ravno u srce",mislim da bi u takvu sposobnost trebalo više nego sumnjati.Iako sam nekoliko puta jeo fazana ne bi ga mogao upucati,optički prelijepa životinja.Ali kada se servira,sto se može?

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:20 22.07.2019.

Koga je zaprepastila i s cime? Sto je lose u lovu ako je lovina namjenjena prehrani? Nije li to prirodno? Tu u Juznoj Carolini prijatelj ima veliku farmu i divlji purani i jeleni rade mu ogromnu stetu. I zove nas par svako toliko da ga dodjemo spasiti odstrijelom doticnih stetocina. I poslije ih lijepo pojedemo, spremimo u zamrzivace i podijelimo prijateljima. Sto je u tome lose?

VL
DI
Diesel
13:28 22.07.2019.

Vrlo jak primjerak danasnjeg sebicnog i materijalistickog drustva. Devijacija empatije i morala u jako ruznom obliku. Upucavanje seksualnosti i gluposti u sustav vlastite promidzbe sa krajnjim ciljem stvaranje materijalne koristi. Jednog dana kad se trendovi promjene, ovakve ljudske primjerke ce ganjati po ulicama.

VL
BE
Bela
13:07 22.07.2019.

"majka" Rachel Carrie? je li ona ili njezina majka? opet ti doslovni prijevodi iz engleskoga... pa potpuno je irelevantno je li ona sama ima djece ili nema. bit je članka da je podivljala za lovom. odvratno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.