Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA JE 59,5 MILIJARDI
Povratak na članak

Bivša Bezosova supruga Mackenzie Scott donirala još 2,7 milijardi dolara

Odabrala je 286 organizacija koje se bave umjetnošću, obrazovanjem i borbom protiv rasne nejednakosti.

Komentari 3

ZI
zimerman
07:44 16.06.2021.

Ovo je veće zlo od rata , kada se ljevičari obogate i onda počinju da financiraju sve sto ne treba da financiraju . Ako gospođa želi da pomogne ženama onda treba da se bori protiv radikalnog islamizama .Ako želi da pomogne siromašnima onda ne treba da pomaze samo siromašnim crncima nego svima bez obzira na boju koze . I prije svega obogatila je se zato sto joj je to omogućila USA sa naj boljim sistemom na svijetu koji se zove Constitutional republic I treba de podrzava taj sistem a ne da propagira truli socijalizam .

VL
NJ
Nježni
07:10 16.06.2021.

A nije ih zaradila, pa moze bacat...

VL
GU
Gumbar136
06:30 16.06.2021.

daj meni barem milijun

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.